Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionaa21

tania, wydajna i dobra odżywka do zniszczonych wlosow

Polecane posty

takiej szukam:) mam farbowane od dawna wlosy, sa zniszczone, trzeba je odzywic,co polecacie? i jeszcze w miare niedrogo..

Gość kokoszka11111
WSZYSTKO ZIAJI,TO MOJE U;UBIONA A ZARAZEM TANIE KOMSETYKI DO WLOSOW

Gość kallos placenta
za 1000g placisz na allegro ok 15 zl+przesylka mam wlosy do plecow uzywam jej chyba z pol roku i mam ponad pol opakowania chyba mi sie przeterminuje...

Gość szara_myszka_
najnowsza pantene program odnowy :) super :) i chyba 9 zl

Gość a ja polecam
tomotei, tanie dobre, pieknie pachna - musisz dobrac odpowiednia do swoich wlosow mi uratowala wlosy po rozjasnianiu

kallos placenta- rzeczywiscie tania i duzo jej..chyba sobie zamowie:) a timotei uzywam na codzien, tej do farbowanych wlosow i nie narzekam, ale mysle o jakiejs silniejszej kuracji:) uzywalam elseve loreal czerwona do farbowaych wlosow-fajna, ale drozsza 2 razy od tej timotei a roznicy zadnej:) i jeszcze uzywam taka w spray z avonu z serii natruals, ale to tylko do rozczesania wlosow:)

Nie polecam Kallosa,mi on nie pomaga niestety nic a nic,na dodatek jeszcze nie mogę po nim włosów rozczesać,co po innych od odżywkach się nie zdarza.Ja stosowałam HENNA WAX TREATMENT,pomogło mi uratować włosy po wielokrotnym rozjaśnianiu i farbowaniu.Poczytaj sobie recenzje na damskiej torebce ,albo na wizażu. Może spróbuj olejków naturalnych-kokosowy,z oliwek,rycynowy albo masło karite. Polecam też kosmetyki Alfaparf,ale są dość drogie(niestety):(((.