Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hydrain

Pozbyc sie grzywki..ale jak??

Polecane posty

Gość hydrain

zrobiłam sobie grzywke na bok, pozniej na prosto ale teraz nie moge juz z nia wytrzymac. Zakupiłam sobie kilka opasek zeby zaczesac włosy do tyłu i czekałam az grzywka urosnie mniej wiecej do ust, kosci policzkowych ale czas mija a ona ani drgnie. do tego wygladam w tej opasce jak jakas sierotka, grzywka wystaje z opaski :/ no porazka, probowałam spinkami spiac ja na bok...ale to wyglada jeszcze gorzej. Macie moze jakis sposób lub jakas fryzurke zeby ukryc grzywe?

Gość Baniaa
a jak wczesniej sie czesałas?

Gość musisz czekac az odrosnie nie
ma innej rady

Gość jajajajajaja1213121312131
spinaj spinkami ale nie na bok, tylko do gory, zlap grzywke, skrec ja tak jakby i przypnij

Gość hydrain
Miałam takie dłuzsze włosy, do łopatek lekko pocieniowane Albo je upinałam z tyłu albo robiłam przedziałek i je kręciłam badz prostowałam w zależnosci :( a teraz co nie zrobie ta grzywa sterczy :(

Gość hydrain
jajajajajaja1213121312131 chyba wiem o co Ci chodzi, spróbuje cos tak mniej wiecej pokombinować, dzięki :)

wiesz co mi sie wydaje ze moze spryskaj je troszke lakierem, zakrec i \'\'postaw\'\' sobie ta grzywke znaczy chyba wiesz o co chodzi nie?:) moze ten lakier cos popsuje ale nic innego mi do glowy nie przychodzi:) no moezsz jeszcze pianka je potraktowac i wtedy tez podpiac i postawic:)

Gość Baniaa
a moze pasowałyby Ci takie materialne ,szersze opaski, zasłoniły by to co odstaje? napewno kup sobie paste, lub wosk. moze dasz rade ja podpiac dwoma skrzyzowanymi wsuwkami na czubku głowy? albo zrób przedziałek i te krotkie włosy z grzywki utrwal woskiem

Gość hydrain
dzięki wam dziewczyny :-* na pewno wypróbuje każdy sposób i może jutro bede normalnie wyglądać :) bo naprawde ta moja dotychczasowa fryzura z opaska mnie juz dołowała :(

Gość a może złap je spinka
do góry i upnij a tył natapiruj i nie bedzie nic widac a fryzura bedzie super