Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

--astra--

dwa lata i co dalej.

Polecane posty

Ponad 2lata temu byłam zakochana w mężczyzni do nieprzytomności, aż w końcu mnie zostawił, miał powód:/ Po czym cierpiałam, płakałam 1,35roku, w końcu po którymś nieudanym krótkotrawałym związku, znalazł sie inny pzrydupas. Stwierdizłam, że jest pdoobany do tego co kochałam (kocham) i moge nawet z nim być. Znalazłam sobie plasterek, któy miał zakryć tak bardzo krwawiąca rane:D no cóż, rana otworzyła się wraz z tel:D tylko ta rana została w minucie zagojona, bo jak sie okazuje ja nadal kocham tą dawną miłość i możemy znowu byc razem. Tylko teraz ja jestem dojrzalsza a kocham noie mnie niż wtedy... Warto było te dwa lata czekać:D Msuiałąm się pochwalić bo zawsze na tym forum marudze:D tym razem jestem szczęśliwa kobieta.. WQiem, ze teraz musze sie starac i przetrwac wsyztsko czego wtedy nie dałam rade przetrwać:D

nie ma go już:D poszedł sobie, zreszta mnie po drodze zdradzil a aj mu wybaczylam... ale to inna historia;)

Gość a ile masz lat
astra?

Super,że się tym podzieliłaś, może i mój kiedyś znowu do mnie wróci :) Jak tak się stanie, to od razu dam znać :)

Gość taka jeedna jaaa
hej astra ja mam problem z byla mojego chlopaka, a Ty widze powrocilas do bylego. powodzenia :)

taka jedna wiem, bo sie wypowiadalam... jak Cie wkurza nie wrato ciagnac tego, bo sie tylko wkurzacie bezsensu;) i meczycie

Gość ej powaznie
astra napisz ile masz lat, bo ja jestem przed 30tką i sie chyba łudzę, że on wróci... stara a głupia :O