Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kratkakreskakropka

Maly problem.

Polecane posty

Gość kratkakreskakropka
damy... pierwszy raz itd mamy juz za soba. pocalujemy sie ale raczej chcemu tylko spac... poprostu marzymy o tym... to musi byc wspaniale uczucie zasypiac i budziec siee razem :))

Gość szczyt nad szczyty
jak bylam w twoim wieku spalam grzecznie z misiem pluszowym, nie myslac o seksie:classic_cool:

Gość kratkakreskakropka
jeśli akurat udaloby mi sie rano podwedzić pigulke od mamy, to moze skusilibysmy sie na cos wiecej:) No ale to tylko jesli rano wzielabym pigulke, inaczej na pewno nie, poprostu sobie polezymy razem :)

Gość najprostsze wyjście
tak, to najcudniejsze.... gdy nie musisz się spieszyć i stresować, że ktoś przyjdzie itp. Domek, zdecydowanie domek, albo namiot... ale raczej nie przy tej temp.

Gość kratkakreskakropka
namiot rozbilismy kiedys na podworku, ale jeszcze dzieciakami bylismy. To mama cala noc z latarka wychodzila i sprawdzala co robimy :p Ze niby sprawdzala, czy spimy spokojnie, a wiadomo, ze sie bala, ze to robimy

Gość kratkakreskakropka
a jak to jest z tymi pigulkami? jedna pigulka dziala rowno 24 godziny? Mama czasem bierze nawet godzine, dwie pozniej i niczym sie nie martwi? Ile czasu ona NAPEWNO dziala?

Gość najprostsze wyjście
podszywaczu, daj se siana. Dobrej nocy

Gość kratkakreskakropka
o te pigułki to ja pytałam, wczesniej to nie ja ;) no ale ja też idę spac, dobranoc! dzięki!

Gość najprostsze wyjście
zanim cokolwiek zaczniesz - idź do ginekologa poprostu pogadać, wszystkiego się dowiesz. 3m się