Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hallo1

No to jak jest w końcu !!!!!!

Polecane posty

Hmm zostawiła mnie kobieta po 6 latach !! powiedziała mi ze jestem dla nie za dobry (a nie byłem) i napisała mi ze zawsze bedzie mnie kochac ???A wiec drogei panie o co chodzi??

Gość logic
byles za mieki.. zdradzila cie... i odchodzi

współczuję Ci...ale z drugiej strony to jak ona moze Cie kochac, skoro Cie zostawiła? Powiedziala to wszystko dlatego, ze nie miala odwagi powiedziec, że juz nic do Ciebie nie czuje, moze nie chciala Cie az tak bardzo ranic...

Gość logic
jak kobieta tak mowi do mezczyzny to znaczy ze jest za grzeczny.. nudzisz ja...

Gość ja tak mowie
ja mowie bylemu ze go kocham bo nei chce go ranic mowiac ze go nei kocham

Wiem moze za bardzo byłem wylewny zawsze móweiłem ja ze ją kocham i takie tam sprawy szkoda nie wiem jakto bedzie za 2 tyg wyjeżdzam iniee wiem kiedy wróce

Gość logic
no ona juz stracila swoja szanse a Tobie radze juz nie okazywac tak uczuc co za duzo to nie zdrowo :) dla kobiet trzeba byc czasami troche nie dobrym azeby mogly sobie pomarudzic...

Wiem ale poweidziała mi ze jej nie słuchałem teraz to widze zawsze ja olewałem jak tak to mozna nazwać ale chiał bym to zmienic :) haa ale to jest dzdiwne straciłem ja i zauważyłem ze była wszystkim co mam ale tak to juz jest zawsze i tak chyba zostanie:(

ciężko jest tłumaczyc zachowania innych mając nawet tą samą płeć.. niemniej uważam że to co powiedziała, powiedziała aby Ci nie robić przykrości za dużej.. abyś sobie myślałam że no byłam dla niej za dobry.. niemniej to wszystko kłamstwa.. nie kocha Cie. chyba że ma jakies problemy.. kocha Cię,ale nie chce Cie w nie wciągac.. najlepej tosię jej zapytaj.. dlaczego mnei zostawiasz skoro mnie kochasz..?

moze w takim razie docenisz inną .. i nie bedziesz w stosunku do innej taki jak do niej.

Gość powiedziala ci ze byles
za dobry, bo chciala byc mila na koniec, faceci tez tak robia ;)

Hmm może nie byłem idealnym facetem dla niej ale taka chuśtawka jak ja jej mowiłem ze roztanmy sie nie pisz nie dzwon nie odzywajmy sie do siebie to na drógi dzień dzwoniła nawet w moje urodziny woląała isc do kolezanki niz na moje i potem dzwoniła 11 razy a ja mialem tel w pracy nie wiem o co jej chodzi wiem ze ma problemy w pracy ale nie wiem czy to jest dobre usprawiedliwienie

Po prostu mnie olał bo pewnie poznała kogos innego i zobaczyła ze może byc inaczej lepiej ale dlaczego nie dala mi szansy heee znowu wiem ze zawaliłem kilk spraw ale jak kogos sie kocha naprawde to daje sie mu powod albo znakze może naprawić rzecy które źle zrobił a tu nic dupa pustka ktoś nie może ci wyłączyć uczucia jak telewzior!!!!

Gość punkt pierwszy
instrukcji obslugi kobiety mowi: nie sluchaj co mowi patrz co robi

i tak to już jest nie wiem czy mam walczyć czy dac spokój juz powalczyłem ale widze marne skutki może z nią pogadam jak wróce a może nie szoda zawsze jest szkoda ze nie wyszło ale trodno co rabić trzeba jakoś sobie poradzić ale jak???

Stokrotko wiem ze czas leczy rany ale wiesz pewnie sama ze ten czas sie cholernir dłuzy jak zawsze w takich chwilach poprostu wiedziałem ze to ta jesyna i mam za swoje nie wiem czyli co nie warto dawac siebie w 100% czyli w ilu jak za moło to xle jak za duzo to tez źle to jak to jet w koncu pewnie nie warto sie zakochiwac tak do konca byc szczęsliwym czy udawać szczescie. Jak to jest nikt nie wie i nikt nie pomoże wiem życ i poczekac na nastepna miłos ale czas ucieka i pytanie do samego siebie czy szukasz milosci czy boijsz sie być sam. Wlasnie o to chodzi jak to rozpoznac ten stan bo choź jest pelwn swiat ladnych kobiet ale nic nie czuje do nic dużo ładniejszych fajniejszych pod jakimś wzgledem ale to nie to samo wiem ze przejdzie ale jest strach porównywania do niej do tej jedynej właśnie i to boli najbardziej !!!

Wiem wiem każdy ma swój tobołek i musi go nieśc ide spac jutro z nowu bedzie kolejny dzień i tak. Jescze minie kilkadziesiąt za nim bedzie normalnie haaa\"...jescze będzie przepięknie jeszcze będzie normalnie...\" NIe dam sie bedzie dobrze ale dziei za wszystko pa:*