Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może macie pomysł

jak uwazacie?

Polecane posty

Gość może macie pomysł

czy według Was facet który nie ma konkretnego zawodu (tylko liceum muzyczne) ma szanse żeby się utrzymać w duzym mieście? to znaczy czy powinien spróbowac życia w dużym mieście, czy znajdzie tam pracę?mieszkanie? bo u siebie nie mam szans..nie wiem co robić......... doradźcie cos...

Gość może macie pomysł
Warszawa, może Wrocław ale tam jest wszystko drogie i boję się że sobie nie poradzę, nie wiem czy uda mi się znaleźć taką pracę żeby wszystko sobie poopłacać. chce tam jechać z dziewczyną.ona też będzie szukać pracy. ale chodzi mi ot o czy się nie rzucamy na głęboką wodę? jak myslicie?

Gość rzucacie sie bardzo gleboko

Gość może macie pomysł
naprawdę tak uważacie??? ale dlaczego??

Gość nie polska
a moze tak na zachód?? popracujecie z rok to bedzie was stac na mieszkanie

Gość może macie pomysł
ale ja właśnie zaznaczam że nie mam konkretnego zawodu, to chyba o pracę nie będzie mi łatwo..nie sądzisz? moja dziewczyna może mieć łatwiej. a ja nie chcę być gorszy.

Ja mam konkretny zawód, a pracuję w zupełnie innym :D Naprawdę, nie wahajcie się. Wybierzcie miasto, rozejrzyjcie się, jakie są koszty utrzymania, zarobki i szanse na pracę i jedźcie. Dacie radę. Już Was lubię :)

Gość może macie pomysł
dzieki za dobre rady i wsparcie. o zagranicy tez myśleliśmy ale to już w ogole dla nas hardcor! poza tym duzo sie teraz słyszy że Polacy wracają do kraju, że juz nie tak łatwo o pracę Tam. dlatego się nie pchamy..