Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamloda22

za 2 tyg slub

Polecane posty

Gość pannamloda22

Witajcie dziewczyny, za 2 tygodnie z moim Michasiem bierzmy slub:) mam do was takie pytanko poniewaz nieodzowna czescia garderoby panny mlodej jest bielizna mam pytanie o ponczochy, wiadomo ze strasznie puszczja w nich oczka i tego sie boje, czy wy kupowalysice jakis konkretnych firm czy mzoecie polecic jakies dobrej jakosci ? czy lepsze samonosne czy do pasa

pierwsze słysze, zeby w ponczochach puszczaly oczka!??? z samonosnych ( a mialam ich chyba ze 7) nie podarły mi się nigdy ani jedne! naprawde dobrze sie trzymaja

jesli sie boisz oczek to mniej 1 pare w zapasie polecam raczej te z pasem bo w przypadku samonosnych to dobrze trzymaja sie one do 1ej poprawki

poza tym - halo? ktoś ci będzie pod sukienke zaglądał? z tego co wiem raczej to chyba dopiero ew. Twoj mąz bedzie mial do nich wgląd...a wczesniej? możes zbyć nawet bez :P i tak nikt nie zauważy NO CHYBA ze masz miniowke :P

Gość pannamloda22
sekata masz racje ale jestem straszna pedantka jak zobacze ze mi poszlo oczko to bede sie zle z tym czula ;)

A ja pierwsze słyszę, że komuś nigdy nie puściło oczko w pończochach, mnie ciągle się to zdarza :P Po weselu moje pończochy nadawały się tylko do wyrzucenia. Pannamłoda - weź parę na zmianę i zrób porządny peeling pięt. A poza tym nie martw się - w trakcie zabawy zapomnisz o takich detalach.

Gość pannamloda22
I jeszce jedno , biale czy cieliste ?

Gość a ja za 2 miechy
tak, bielizna to b. poważna sprawa na ślubie i w ogóle. Bielizna pełni w naszym życiu istotną funkcję ochronną dla naszych ci....ek plus ważne aby się Michasowi spodobała. A ile Michaś ma latek?

Gość oczko jej
w rajstópce zamryga i Michaś się przestraszy i ucieknie, biedaczek.

Gość pannamloda22
Michas ma 26 latek, oj oczko niemoze pojsc musze slicznie wygladac takze ponczoszki musza byc jak najbardziej ok ;) ponadto na noc posllubna musza byc cale

ja mam zawsze ponczochy gatta i trzymaja sie zawsze swietnie nawet ubrane kilka razy tylko ze ja mam taka przypadlosc zze ciagle mam oczka ;) nie wiem czy to kwestia jakoasi czy moja wina ;)

Gość Kalimerek
Sekata, szczerze podziwam osobe, ktorej nigdy ponczochy samonosne nie puscily oczka :D. Moje zwykle wytrzymuja 4,5 noszen i nawet nie wiem kiedy i skad robia sie oczka. Osobiscie nawet zaczelam doszukiwac sie w tym spisku, bo z kolei jak nosze zwykle rajstopy (ktorych nieznosze!) to cuda moge z nimi robic i nic sie nie dzieje. A Tobie- pannamloda22 -radze dodatkowo krotko obciac i dobrze opilowac paznokcie u stop (u rak zreszta tez ;) i nie nosic ozdobnych pierscionkow, ktore moglyby zahaczyc o ponczochy (wystaczy obraczka :)).

Gość pannamloda22
To wiadomo ze spiluje paznokietki zeby nie pochaczc, mi podczas codziennego noszenia takze oczka ida dlatego pytam o jakas firme ktora moze mocniejsze robi. Trwalsze niby sa ze wzmocnieniem w palcach i piecie ale to nieestetycznie wyglada wiec sama troche juz nie wiem, bardziej wygodne z kolei chyba sa do pasa nie maobaw ze sie zsuna :)

Gość doris22
taka moja uwaga, slub masz w listopadzie, jak zalozysz ponczochy, to Ci tylek odmarznie:D wez kobieto zaloz normale cieliste rajstopy, przyjamniej cieplej bedzie, a kto Ci bedzie patrzyl pod kiecke co Ty tam masz:O

a tak w ogóle to ja proponuje ubrac na ślub i wesele \'bylejakie\' że tak powiem, a jak juz noc poślubna będzie to wskakujesz w pończochy nowe i po problemu, jezu, o czym to dywagować?

Gość hmhmhm
W ogóle cała idea ślubno-nocnej bielizny jest dziiiwna. Panna młoda już od rana spocona z wrażenia ma wskakiwać męzowi do łóżka w całodniowych majtkach? Ja wzięłabym wcześniej prysznic i włożyła jakieś świeże ciuszki.

Gość o matko hehe
ale macie problemy

Gość a ten michaś
to jakiś niedorozwój?

Gość doris22
zgadzam sie- nikt normalny o zdrowych zmyslach po calonocnej balandze nie bedzie mial ani sily, ani ochoty na zadne seks:O zreszta wiekszosc normalnych par swoje "noce poslubne" ma juz dawno za soba i nie rzuca sie na siebie jak dzicy jak beda wykonczeni i spoceni o 4 rano:O kazdy sie walnie spac:O wiec co za roznica, jaka bedziesz miala bielizne.a jak jestes taka pewna, ze w ten kawalek nocy cos jednak bedzie, to sobie przygotuj w domu(czy hotelu-tam gdzie bedziecie nocowac) jakas fajna bielizne, zdejmiesz suknie, wykapiesz sie i dopiero w to ubierzesz:)