Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirabelka1

2 kreska na teście po czasie

Polecane posty

Witajcie dziewczyny, dziś rano robiłam test ciążowy. Najpierw pojawiła się 1 kreska, więc myślałam że nie zaszłam w ciąże. Po jakimś czasie spojrzałam znowu (bo testu nie wyrzuciłam) i zobaczyłam leciutką ale za to bardzo wyraźną drugą kreskę. Testuję jeszcze raz w sobotę, ale czy może któraś z was tak miała?

Gość też tak miałam
po kilku dniach od razu już wysżły 2 kreseczki :)

Tak miała chyba każda, która rozpaczliwie chciała zajść w ciążę i na siłę doszukiwała się jakichś znaków. Zakładam, że ta kreska pojawiła się po czasie podanym na instrukcji obsługi tego testu ;-) Ale rzeczywiście najlepiej powtórzyć test za kilka dni :-) Tylko błagam, nie pisz że jesteś 1 dzień po zapłodnieniu ;-)

Gość jaktak mialam
raz test sie pomylil i nie bylam w ciazy a drugi raz bylam, powtorzylam po tygodniu i byly dwie krechy nie ma reguly

Gość jaktak mialam
acha teraz jestem w 29tc

dzięki dziewczyny za te słowa. Mam cichą nadzieję że się udało. Dziś 38 dzień cyklu, powtórze test w sobote.

mirabelka ja dodam ze to tez zalezy od tesctu jak robilam bobo test to kreska wyszła praktycznie odrazu robiłam tez inny test ale nie pamietam nazwy. taki bialo fiolertowy i na nim dlugo czekalam na kreske i byla bardzo niewyraźna. Jesli bedziesz w sobote robila powtórnie test to kup inny niz ten ktorego uzyłas dzisiaj.

Hej dziewczyny mam pytanko. Po jakim czasie jest największe prawdopodobieństwo że wynik testu będzie wiarygodny? Bo ja bym już chciała być w ciąży i nie wiem czy już kupować test czy nie. Czy dwa tygodnie wystarczą??? Poradźcie mi bo jestem jeszcze mało doświadczona w tych sprawach (ciąży oczywiście :-))))) ).

mirabelka ja was podziwiam ze mozecie tak spokojnie czekac do soboty :) jk by mi wyszly dwie kreski to juz bym dawno pobiegła sobie bete zrobic :P pozatym sprawdziłabym na 2 tescie juz dzis a nie w sobote :P Ja niecierpliwa jestem :)

mojej siostrze pojawiła sie 2 kreska po czasie, tez uzywała pre test. nie jest w ciązy. ale tobie zyczę zebyś była :) a po jakim czasie pokazała sie ta 2? u siostry po ok godz, jak test juz był suchy.

u mnie dokładnie nie wiem, bo zrobiłam i położyłam się, dopiero jak wstałam zobaczyłam. A jaki test radzicie mi teraz znowu pre test czy może bobo test?

Gość ja Ci radzę idź na betę
i do lekarza, nie pozwól na to byś straciła tę ciążę

jesli bys sie zdecydowała na bobotest to lepszy jest ten strumieniowy, ma czułość 10 mlu costam, a wszystkie inne mają 25, wiec ten strumieniowy jest naprawde czuły. mi wykrył ciążę ok7- 8 dni po bzykanku :) kreska co prawda była widoczna tylko dla mnie, maz nic nie widział, ale ja i tak wiedziałam ze tam jest :) co sie pozniej potwierdziło.

Mirabelko, proszę Cię, nie marnuj czasu i idź na betę

tak, idziesz bez skierowania

Dziewczynki podajcie mi nazwy tych testów,żebym wiedziała czego chcę jak pójdę do apteki. A ile one kosztują??? Dzięki za pomoc :-D

na pewno pokaże:) idź i zrób to badanie jak najszybciej

Gość jeśli test pokazał choćby
mały cień wątpliwości to beta wykazę ciążę na 100%