Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radom ON

kompletnie zero ochoty na seks

Polecane posty

Gość pailaila
moze boi sie ciazy, moze kiedys ja bolalo podczas stosunku, moze jest za sucha, rozmawialiscie o tym wogole?

Gość radom ON
chyba strach odgywa duza role... i ten stach moze powoduje ze nie ma ochoty na seks... nie wiem... ale co z tym zrobic?

Gość ja tez ostatnio
mnie wyglada to po prostu na strach przed bolem, bo raczej ciaza odpada skoro slub niebawem. chociaz kto wie...

Gość radom ON
masz troche racji... to chyba moze by to... ale jak sobie z tym radzic?

Gość ja tez ostatnio
ale strach przed czym? porozmawiajcie szczerze o tym wszystkim, o calej tej sytuaji. badz dla niej wsparciem, musi sie przelamac... postarajcie sie o dluzsza gre wstepna, niech sie rozluzni, nie mysli o bolu...

Gość ja tez ostatnio
moze po prostu zaplanuj dla was romantyczny wyjatkowy wieczor, przygotuj kolacje, swiece, muzyka itp. po prostu musisz postarac sie o tym zeby nie bala sie tego.

Gość radom ON
tyle ze kiedy tylko o tym wspomne odrazu jest "NIE"

Gość pailaila
ciezki przypadek, naprawde, nie mozesz jej zmuszac, ona musi tego chciec i musi Ci powiedziec dlaczego sie boi

Gość ja tez ostatnio
powiedz ze nie mozecie omijac tego tematu bo to jest bardzo wazną czescią zwiazku i nie mozna tego unikac. powiedz jej jaki masz do tego stosunek, jak ty to odbierasz i zapytaj dlaczego sie boi, co jest nie tak? nie mozna wiecznie uciekac od tematu b to zadne rozwiazanie

Gość zastanawia mnie...
ten strach...przed czym strach?? Czy miała kiedyś jakieś niemiłe doświadczenia??? Boi sie bólu, ciązy...CZEGO?? Dla mnie to trochę dziwne zachowanie, bo wiadomo- dla każdej z nas ten pierwszy raz był stresujący, ale będąc z chłopakiem tyle czasu i planując z nim ślub nie wierzę że bierze on górę nad wszystkim! Może ona chce zachować dziewictwo do ślubu... rozmawiałes z nią o co tak konkretnie chodzi?

Gość zastanawia mnie...
serio jesteś z Radomia?

Gość ja tez ostatnio
tez przyszlo mi na mysl to zachowanie dziewictwa do slubu, ale z kolei dlaczego nie powiedzialaby Ci o tym tylko omijala temat ?

Gość chłopak z ustronia
Weż ją kiedyś na berze, przejdzie sie po plantach i ja tam poczekam z chłopakami z solki i pomozemy panne rozdziewiczyc :)

Gość radom ON
masz cos do radomia?! czy chce wytrwac z tym do slubu...? czy ja wiem.... mysle ze by mi powiedziala... ale raczej nie... bo kiedys probowalismy....

Gość pailaila
wiesz co , malo mowisz, tak jakbys z nia nie rozmawial, wszystko to tylko Twoje domysly, kurde ile wy sie znacie?

Gość ja tez ostatnio
chłopak z ustronia--> gratuluje wyczucia sytuacji:O ----------------------------------------------------------------------------------- a dlaczego nie wyszlo? wtedy?

Gość chłopak z ustronia
W tym Radomiu to same bandyty złodzieje i wandale sa. kiedys na dworcu czekalem na pociag to mnie jakies kibole kamieniami obrzucili, a na żeromie to mi kiedys spodnie zabrali i plecak. a najgorsze chuje to zawsze byly pod elektronikiem....

Gość ja tez ostatnio
po pierwsze to z nia pogadaj, dowiedz sie jak ona to widzi, czego sie obawia. a potem postarajcie sie RAZEM temu jakos zaradzic. ale rozmowa to priorytet

Gość ja tez ostatnio
chłopak z ustronia---> widzisz jakis zwiazek z tematem?

Gość radom ON
ale my rozmawaimy..... o np w lipcu pojechalismy na biwak... do doku nad jeziorem.. bylo tak milo.... ale zero seksu.... byl pelen klimat,.. romatycznie.. ognisko... i nic.... dobrze ze nie spalem w osobnym lozku.... radom jest spko.. trzeba miec znajomosci :P

Gość mazurski chlopak
ogladalem program na tvn zdrowie i uroda o tych sprawach. Seksuolog Lew Starowicz mowil ze to moze byc pochwica, no musisz ja bardzo kochac bo leczenie dlugie i blado widze was zwiazek, ale zycze wszyskiego najlepszego

Gość taka i juz
na poczatku napisales,ze... jej nie wchodzi, tak? jesli tak, to sprobujcie jakiejs wazeliny czy zelu0do kupienia w aptece, jak nie pomoze to niestety- niedopasowanie seksualne.. zadko,ale sie zdarza..

Gość hulahopp
Zrozumcie, ze kazdy czlowiek jest inny, a psychika jest bardzo skomplikowana i nie da sie wszystkiego racjonalnie wytlumaczyc. To ze Wam cos nie sprawia problemu nie znaczy, ze drugiej osobie takze, dlatego nie ma co pisac, ze cos wydaje sie dziwne.

Gość ja tez ostatnio
od razu jakies choroby?;) jest dziewica, i boi sie tego pierwszego razu, bolu, a moze i ciazy, wg mnie to problem w tym zeby sie przelamac,

Gość radom ON
tak.. rozmawialismy........ duzo rozmawiamy.... naprawde... uwierzcie mi... rozmawiamy bardzo duzo.... on mowi ze sama nie wie dlaczego tak jest.... mowi ze to tak ja cos blokuje od srodka.... a czy sucho tam jest.... nie.... nie jest sucho napewno... ale moze nie za mokro ??? nie mam pojecia...

Gość zastanawia mnie...
ja pytałam bo też jestem z Radomia :-)) Ja jestem troszkę starsza od ciebie...ale niewiele..., i pamiętam swój pierwszy raz- też się bałam, wiadomo że pochwa jest ciasna i to może trochę boleć- ale żeby aż tak tego uniakać??? Ponawiam swoje pytanie- czy powiedziała ci kiedys konkretnie czego sie boi???

Gość mazurski chlopak
no chlopak jest juz z nia trzy lata, cos to znaczy, ja po trzyletnim zwiazku z takimi objawami zrezygnowalem i uwazalem to za najbardziej humanitarne, milosc w takiej sytuacji bardzo szybko przeradza sie w nienawisc a tego chcialem uniknac

Gość radom ON
mowi ze nie wie dlaczego strach ja ogarnia... a ja naprawde staram sie byc wyrozumialy i delikatny itp..

Gość pailaila
a ja mysle ze ona wie, skoro to trwa tak dlugo musi wiedziec czego sie boi