Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radom ON

kompletnie zero ochoty na seks

Polecane posty

Gość zastanawia mnie...
moim zdaniem to trwa za długo- jeżeli do tej pory się nie przełamała to nie sądzę żeby dała radę sama- pisałeś przecież o "sprzyjających okolicznościach" , które nie zadziałały- moim zdaniem potrzebny jest tu seksuolog. Jeżeli Ty masz potrzebe seksu, a ona nie ( są tacy ludzie, którzy wogóle jej nie czują) to będziesz się tylko męczył...na razie jest miłość, nie jesteście ze sobą jeszcze bardzo długo- ale po ślubie przyjdzie szara rzeczywistość, a Ty po pewnym czasie będziesz chciał w końcu dac sobie upust...myśle, że jeżeli ona Cie kocha równie mocno jak Ty ją to powinna się dać namówić na tą wizytę

Gość lakier bezbarwny
złap babe, jak będzie myła podłoge i przeleć ją po prostu :P A tak na serio, to załatw tę sprawe jeszcze przed ślubem- dobrze Ci radze. Może sex nie jest dla niej ważny, ale chyba dla Ciebie- tak. A taki związek długo sie nie utrzyma. PS: Czy ona widziała chociaż raz męską kuśke?? Zaskocz ją kiedyś wzwodem, jak wróci do domu- rozbierz sie do golasa i przywitaj ją w drzwiach- może sama nabierze ochoty?

Gość rafal_F4
moj przypadek jest podobny.... i nie wiem, ale wydaje mi sie ze dziewczyna kolegi z radomia to jakas bratnia dusza mojej pieknej.... i mysle ze ciezko bedzie jej isc do seksuologa... moja piekna po wizycie u ginekologa przezywa traume przez miesiac...

Gość mazurski chlopak
gdzies tam slyszalem o tzw bialych malzenstwach, ale mysle ze sa to mity i w takich malzenstwach natezenie nienawisci osiada stan smiertelny

Gość zastanawia mnie...
dla mnie takie "odstawianie faceta" bez wyjasnienia o co chodzi jest dziecinne troszkę- jesteście, choć jeszcze bardzo młodymi, to w końcu dorosłymi ludźmi i wydaje mi się że powinna z Tobą szczerze porozmawiać- ja osobiście jestem zwolenniczką takich rozmów

Gość radom ON
rozmowa nic nigdy nie dala.. a rozmawialismy czesto i dlugo.... nie mam pojecia... moze mam dalej czekac...?

Gość mazurski chlopak
moja luba tez miala po wizycie u gina takie objawy ,ale powiedzialem ze jej pipka to dla gina zadna rewelacja widzial ich juz setki, z reszta on jest od leczenia a nie podziwiania, bo od tego jestem ja

Gość zastanawia mnie...
musze przyznać rację "mazurskiemu..." - u nas jest na odwrót- ja mogłabym się kochać codziennie, mój mężczyzna nie- potrzebna jest mu tygodniowa- dwutygodniowa abstynencja żeby nabrał na mnie ochoty,...i kiedy tak go prawie że błagam o seks to w tym momencie w głębi duszy go nienawidzę, szczególnie jak mnie odtrąca...kocham go bardzo mimo to, ale niedopasowanie w łóżku to naprawdę duży problem...

Gość mazurski chlopak
chlopie trzy lata to szmat czasu, jesli na kilka innych z takimi problemami poswiecisz po trzy lata to nie zauwazysz jak ci siusisak tylko do sikania bedzie sluzyl

Gość zastanawia mnie...
a wyobrażasz sobie życie bez seksu....całe życie...bo biorąc z nią ślub zakładasz że będzie z nia i tylko z nią do końca życia...jeżeli tak to czekaj dalej- może cud się zdarzy...

Gość radom ON
mam ja zostawic...... zabije ja tym.... przeciez ja kocham...

Gość rafal_F4
seks nie jest najwazniejszy.... i zostawic ma kobiete bo sie im nie ukalda to i owo...? typowy humanizm.... jak ja bedziesz kochal to sie ulozy...

Gość zastanawia mnie...
nie , nie chodzi o to, żebyś ją zostawiał- ale z tego co widzę to ona po prostu jest ...przepraszam...egoistką. Mysli tylko o sobie- nie mówię żeby uprawiała seks z Toba na siłę, ale powinna chociaż wyjaśnić o co chodzi ( ja też nie wierzę, że nie wie co jest grane)

Gość rafal_F4
Ułoży ci się do ręki i poznasz boską moc masturbaqcji:)

Gość mazurski chlopak
mialem to samo kochalem ja ale bylismy niedopasowani seksualnie, wspominam ja z rozrzewnieniem a nie znienawiscia, moze znalazla innego, ktory wiedzial gdzie ma ten guzik od uruchomienia jej seksualnie

Gość zastanawia mnie...
seks nie jest najważniejszy- ale jest ważny..i każdy kto twierdzi inaczej to albo kłamie albo jest jedną z tych nielicznych osób, które nie odczuwają wogóle tej potrzeby...

Gość radom ON
nie umialbym jej zostawic

Gość mazurski chlopak
po dwudziestu latach malzenstwa mogie powiedziec ze jest NAJWAZNIEJSZY i tylko kochanie sie liczy a jak ktos mowi inaczej to oszukuje sam siebie

Gość zastanawia mnie...
no to możesz czekac biernie aż jej się odmieni albo spróbowac coś z tym zrobić...nie rozumiem- czemu nie myslicie o seksuologu??

Gość rafal_F4
co za idiota sie moim nikiem podpisuje i o masturbacj pisze... co za debile..

Gość azi24
ja nie wiem czego tu sie bac.... wez z nia zerwi bo sie bedziesz meczyl chlopie biedny.... moj znajomy cos takiego przezywal.... skonczylo sie zdrada i rozwodem.... i ja go rozumiem....

Gość didi wawa
seks jest bardzo wazny w zwiazku!!! a tu jest ewidentyny przypadek niedogrania seksualnego.... zerwijcie ze soba....!!!