Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa jak diabIi

dziewczyny czy ma ktoras z was takie zabawki?

Polecane posty

Dziecko zajmuje sie zabawką przez pewien czas a potem i tak woli sie zająć jakimś kijem od szczotki albo tym czym nie powinno. Ta druga zabawka jest fajna. Ja polecam jakąś zabawkę co ma pare przycisków grających. To może zająć na dłużej

mozecie mnie nazwac sknera ale ja nie kupuje takich drogicha zabawek. Uwazam ze to wyrzucenie pienidzy w bloto bo mala sie wogóle tym nie interesuje. ona woli miec duzo i kolorowo niz jedna ale marki tiny love. Kupuje jakies pierdolki w supermartketach. mamy juz tego dwa pudla. klade mala na mate rozsypuje jej te wszytskie zabawki i ona sobie wybiera i sie bawi a potem jak jej sie znudzi to nimi rzuca i siega po nastepna. Raz kupilam \"grajacy uczacy\" ale niestety nie jest \"latajacy\" tak jak np gumowa kaczuszka czy gumowy mloteczek\" no i juz nie jest tez grajacy :P dlatego wole kupic tansze a weicej niz jedna drozsza. teraz zabawki musza byc miekkie i bezpieczne zeby mozna bylo wkladac do buzi, powinny wydawac dzwieki to sie dla malej liczy. gumowe zwierzaczki sa idealne. Dostala od tesciowej gryzaczek misia z ikei i go uwielbia- taki maly dziwny stworek niby to slon a niby cos innego :P siedzi i wląsnie go gryzie. lubi tez pluszaki takie z gładkich materiałow np polarku bo sa miekkie i fajnie w nie wbic zeby :) wydaje mi sie ze na drozsze zabawki przyjdzie czas ale nie teraz teraz na to za wczesnie. jej naprawde obojetne czy grzechotka sie nazywa chicco i kosztuje 50 zl czy sie nazywa \"swiat bobasa\" i kosztuje 4,99, jak jest fajna i kolorowa to kazda jest dobra ( na 5 minut oczywiscie) :O)

Gość nie mam dzieci ale wiem
ze czesto sprawdza sie chowanie zabawek na jakis czas np na tydzien czy dwa,a pozniej dawanie go dziecku i bawi sie nia jak nowa. najlepiej kupic kilka porzadnych zabawek, ktory wytrzymaja dlugi czas i bedzie je mozna dawac od nowa kiedy dziecko juz o nich zapomni.