Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienko o te sprawy

Mam doła bo mam sznase tylk ona brzydkie dziewczyny....

Polecane posty

Gość cienko o te sprawy

tylko takie chcą zemną być ...pare nawet same zrobiły pierwszy krok... ale ja chce normalna...a te mi za to kosza dają... Dlaczego nie chce być z brzydką ? Bo nie chce jej ranić, nigdy bym jej do końca nie pokochał, a jakby los się uśmiechnął to bym poszedł do ładniejszej...chciałem to wyrzucić z siebie...

Gość oooooooooooooooooo
widocznie sam tez jestes brzydki

Gość cienko o te sprawy
wiem ...wiec nie widze sensu wiązać się w takim razie...lepiej poprawić urode i potem kogoś szukać...

Gęby nie zmienisz, więc skup się na robieniu kariery. To potężny afrodyzjak i rozchylacz kobiecych ud.

Gość zielszar
pawel czytam twoje komentarze w kilku tematach -takich jak ty tu nie lubia za duzo w tym co piszesz racji ;)

Gość cienko o te sprawy
zmienie "gębe" jak to nazywasz...pozbęde się okularów, skoryguje odstające uszy, , wybiele zęby...trądzik wylecze albo sam wkońcu się skończy :) zrobie coś by nie być taki blady do tego będe uprawiał sport chodził na siłownie itd...trzeba chcieć a nie się poddawać

Gość BOGINI ZOSIA z wioski
tak,oczywiwiscie,zapomniales o solerium,zlotym lancuchy,zelu na wlosach (choc moze lepiej zgol sie na lyso,to dopiero bedziesz macho)...Wiesz co-glupoty gadasz czlowieku,widac ze chyba nudzi Ci sie i juz nie wiesz co wymyslac..zenada

Gość zielszar
tradzik lecz udermatologa to choroba no i to odstrasza w 100 procentach bo tobie twoj wlasny tradzik sie nie brydzi ale innym tak

no to do dzieła chłopie. Tylko zacznij od zaraz a nie od 1go ;-). Życie jest za krótkie by je tracić na samotność albo brzydkie dziewczyny.

Gość zielszar
nie od 1go tylko od jutra pierwszy jest za pozno ;)

Gość *+*+*+*+*
masz takie laski na jakie zaslugujesz. Ty nie chcesz brzydkiej to dlaczego ladna dziewczyna mialaby chciec byc z toba?

Gość cienko o te sprawy
lecze już dwa lata...z trądzikiem nie jest tak źle gorzej z tymi uszami, okularami zębami...... BOGINI ZOSIA z wioski Uwazasz że źle robie ? TO co mam siedzieć i płalać ?

>>>zielszar Wiem wiem. Nic tak nie boli jak prawda. Po różnych forach krążyły legendy że na kafeterii siedzą głównie kobiety które przegrały życie i potwierdziło się. Tyle zawiści, kompleksów, jadu i złośliwości to widziałem ostatnio w TV jak pokazywali zlot Radia Maryja.

Gość zielszar
albo mam jeszcze jeden super pomysl niech zacznie sie spotykac z najbrzydsza z tych co sie wokol niego kreca i w pol roku przerobi i ja i siebie na pita i jolie to sie dopiero nazywa wyzwanie!!!

Gość zielszar
pawel ja tu mam rozne nicki ale zawsze i tak jestem atakowana im wiecej prawdy mowisz tym dotkliwszys atak

Gość ppppppppppppppp
a jakie to są brzydkie? nie ma brzydkich kobiet -mogą byc zaniedbane lub poprostu tobie sie one nie podobają ....

Gość cienko o te sprawy
brzydkie = grube

Gość cienko o te sprawy
Tylko jedno mnie martwi, mam 1,4 wzrostu, dlatego lubie chodzić w pończochach i w butach na obcasach, wtedy wydaje się wyższy. Jeszcze jak ubiore mini i stringi to nawet się za mną oglądają (co prawda tylko psy i stare babcie, ale zawsze). Może zostane gejem?

Gość cienko o te sprawy
jak zwał tak zwał...za piękne chyba nie są skoro startują do kolesia którego inne olewają :D Poprostu nie użalam się nad sobą, wiem gdzie tkwi problem i chce go zmienić... Ps Ładnym w całym życiu łatwiej..

Gość zielszar
juz tak nie gadaj ja jestem ladna a tez mam swoje problemy...............;)

Dobra ludzie. dlaczego się podszywacie?? mi się też ktoś kiedyś podszył. dlatego zarezerwowałam nickzapewne ten sam kawalarz!!!

mozesz cos zrobic ze soba,ale nie przeginac w druga strone-myslisz ze WSZYSTKIM dziewczynom podobaja sie wysolariowane malpy na sterydach po silowni? Poza tym problem lezy w Twoim podejsciu,od razu zakladasz ze nie mozesz miec ladnej laski-a moze zakrec sie kolo takiej,naucz sie walczyc o kobiete to na pewno ktoras ladna tez zdobedziesz.Z Twojego postu wnioskuje ze bez obrazy ale jestes jakim "ciotexem",a nie normalnym facetem ktory potrafi dazyc do tego czego chce-w tym miec kobiete ktora chce miec

Gość vvvvvvvvvvv
Musisz dużo kłamać, wtedy może uda ci się poderwać ładną ;)

no pewnie ze powierzchowny..Pewnie ma 15 lat i tradzik mlodzienczy,bo zaden normalny FACET mysle po 25 roku zycia nie mialby takich problemow.Na moje oko to masz synek co najwyzej 20 lat a co za tym idzie-typowe "problemy" wieku mlodzienczego

naucz sie walczyc o kobiete to na pewno ktoras ladna tez zdobedziesz No właśnie którąś..... chyba na sto prób....a do tego czasu mam się czuć jak śmieć i masochistycznie płaszczyć się by dostać kosza...dlaczego uważam że uroda jest najważniejsza? Mój przyjaciel NIGDY nie walczył o kobiete, większosć sama do niego przychodziła itd... on czuje że żyje obce mu jest uczucie odrzucenia....ja wiele razy musiałem spuszczać głowe...mam swój honor i nie mam zamiaru dalej się poniżać !

Dobra, a tak serio to jakie dla ciebie to te brzydkie? Jak ty możesz oczekiwać, że bedziesz z miss świata skoro sam nie jesteś bogiem piękności? I żal mi tych blachar, które na takich lecą.