Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienko o te sprawy

Mam doła bo mam sznase tylk ona brzydkie dziewczyny....

Polecane posty

Gość BOGINI ZOSIA z wioski
Za to ja zawsze marzyłam o Bradzie Picie i moje marzenie się spełniło. Co prawda to tylko gumowa lalka, ale to pierwszy i jedyny facet jakiego miałam, sex z nim jest cudowny, a przynajmniej lepszy niż z wibratorem lub moją reką. Straciłam z nim dziewictwo. Która jeszcze może się pochwalić, że straciłą dziewictwo z Bradem Pittem?

taaa fajnie \"Ok ludziska, mam czarny nick i żaden kawalarz się nie podszyje\" Jak ty to zrobiłeś/aś? mam na hasło więc powiedz jak to zrobiłeś?

ładna to u mnie normalna...powiem tyle, te o mi się podobają to koledzy uważają za brzydkie...a te co ma uważam za bbrzydkie to już lepiej nie pytajcie............. Skoro urodziłem się taki to mam zostać taki do końca życia ? Nie moge powalczyć o szczęście ?

nie no spoko możesz powalczyć, ale ty je już ranisz. dobra inaczej napisz jaki jest twój ideał bo normalne to są zdrowe na umyśle.

Gość
a te, które koledzy uważają za ładne? :) czemu jesteście tak powierzchowni? ile wy macie lat, że uroda jest dla was na pierwszym miejscu?

Gość prawdziwaBOGINI ZOSIA z wioski
taaa,fajny podszyw.Akurat Brad Pitt nigdy nie byl w moim typie,a poza tym nie jestem bezmozgowa dziwka zeby puszczac sie zkims kto ma tylko ladna buzie.Zenujacy podszyw,ale pewnie ten przedszkolak ktory sie za mnie podszyl chcial byc smieszny-oje,rzeczywiscie,posmiejmy sie wszyscy,jaka masz inwencje tworcza,ojej,to fantastyczne...Ze nie masz mozgu debilny podszywie...HCWD

Gość prawdziwaBOGINI ZOSIA z wios
Przepraszam jestem troche wqrwiona, bo mi bateria w wibratorze padła. Wiecie jak to jest.

a to niby dlaczego? zosia z wioski nie ma l w nicku i jakoś sobie wziołeś też ją za ofiare co ty chcesz tym zdobyć? popularność? marnie ci idzie. założ własny topik inny tez ci się bedą podszywać.

Gość PRZEPRASZAM
PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKICH ZA TO ŻE SIĘ PODSZYWAŁEM. JEST MI NAPRAWDE PRZYKRO

Gość PRZEPRASZAM
Ja nie przepraszam, bo to ja się podszywałem, a tamten to podszywacz pod podszywacza. Co to się porobiło. :)

Dzisiaj kolejny ciężki dzień w Poznaniu pełno ślicznych zadbanych kobiet.... wam o wiele łatwiej wyeksponować jednak urode i zamaskować mankamenty... Tylko co z tego że ładne jak większość facetów nie sspełnia ich wymagań :).....dlatego tylko pare procent facetów korzysta z tego miodu

Gość Das Omen
kasa kasa kasa.....za to cie prawie kazda Polka pokocha.....

Gość Croc on the block
to witaj w klubie....świadomość tego odbiera chęć do życia :/

przynajmniej szczerze...większość facetów radosnie twierdzi, że uroda wcale nie jest najwazniejsza... a tak w ogole to próbowaleś te \"ładne\" dziewczyny podrywać? bo może po prostu jesteś nieśmiały i żadna z nich Ciebie nie zauważyła?