Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość biedna

dodam jeszcze ze po okresie nie wydzila mi sie zaden sluz tak jak zawsze, prosze pomóżcie bo nie wiem co sie dzieje i co mam robic

Gość kichac na to
isc do lekarza jak masz problem

Gość biedna
czytalas poprzednia moja wypowiedz

Gość do gina ginki
my tu nic nie pomozemy niestety:)

Gość kichac na to
nie czytalam ale sadze ze za madra to ona nie byla

Gość rowwe
napisz dokladnie czy spoznia ci sie okres, czy wspolzylas z zabezp i kiedy?

Gość biedna
mam pytanko, miesiączke miałam 16.09.2007 trwała tylko 3 dni, a normalnie trwa 5-6 dni, po miesiączce bolały mnie piersi, na piersiach wyskoczyły mi jakies krostki, ale pozatym nic sie nie działo.kolejna miesiaczke dostałam 13.10.2007 i ona trwała tylko 2 i pół dnia, była jakas dziwna bo 1 dnia była słaba, 2 dnia była dosc mocna a tego ostatniego dnia jakby jej nie było, do tego w ten ostatni dzien była taka rozciągliwa. dodam ze mam regularne miesiaczki. po tym okresie mam bole podbrzusza, pleców i piersi, pozatym jestem senna i rozdrazniona, 22.10 robiłam test i wynik wyszedł negatywny, czy to mozliwe ze mimo wszystko jestem w ciąży? czy moze za szybko zrobiłam test? dodam ze uprawiam seks przerywany i raczej staramy sie uwazac. i moj partner zawsze mowi ze zdążył. oprócz tych wszystkich dolegliwosc mam jeszcze wilczy apetyt. kiedy teraz powinnam zrobic test ciazowy?

Gość rowwe
stosunek przerywany to nie zabezpiecznie - nie sadze ze jestes w ciąży, na wilczy apetyt to jeszcze za wczesnie. Uspokuj sie pocekaj do @. No i zabezpieczaj sie.

Gość biedna
ja tez tak mysle ale mam juz dwoje dzieci i objawy mam takie same jak przt tych dwoch poprzednich.i dlatego troche jestem zaniepokojona dodam jescze ze kazdy wysiłek jest dla mnie strasznie meczasy a co do apetytu to czytałam gdzies ze napoczatku tak jest, a póżniej apetyt mija stąd kobiety na poczatku chudna

Gość biedna
jesli mowiesz ze nie jestem w ciazy to czego to moga bys objawy?

Gość jestes matką dwójki dzieci
a zadajesz pytania jak głupiutka nastolatka:O idź do lekarza, tutaj to tylko można sobie pogdybać:O

Gość biedna
wiem ze mozna sobie gdybac, ale przy kazdej ciazy jest zawsze inaczej wiem to z własnego doswiadczenia,

Gość biedna
wiec teraz moze byc tez inaczej,

Gość rowwe
jezeli maialas okres to nie jestes w ciazy. W ciazy moga wystepowac plamienia. Wg mnie to przesilenie jesienne. no i zabezpieczaj sie. A ta dwojka dzieci to wasza wspolna?

Gość pytalska 2
tak, dzieciaczki sa wspaniałe, wiem ze jako matka 2 dzieci powinna wiecej wiedziec i moze wiem, ale mimo wszystko nie wszystko w naszym organizmie jest takie jasne, moze poprostu podswiadomie chce miec to dziecko nie wiem, ale cos sie ze mna napewno dzieje nie tak,nawet kiedy jest takie przesilenie to okres miałam normalnie, nigdy nie robił mi takich psikusów jak teraz i te dodatkowe dolegliwosci które moim zdaniem podpowiadaja mi o tym ze moge byc w ciazy niewiem juz sama co o tym wszystkim mam myslec

Gość pytalska 2
a tak wogóle to i brzuch mi sie troche powiekszył, moze narazie nie bede panikowac i poczekam do nastepnej miesiaczki i wtedy wszystko sie okarze

Gość biedna
ta pytalska to pomyłka to odpowiedz biednej

Gość biedna
do rowwe słuchaj po miesiacze nie wydzieli mi sie zaden sluz czy to normalne?

Gość biedna
koncze, pojde do ginai zobaczymy