Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzenifer nie lopez

chcialabym wygladac jak ona

Polecane posty

Gość phiiiii tez mi cos
kazdy na swoj sposb jest ladny......a ta dziewczyna moim zdaniem jest bardzo przecietna pelno takich na ulicy mozna spotkac....do tego roksana hahaha troche imie jak dla dziwki:]

Gość yeyeye
Pewnie sobie wytapetowala buźkę w programie,ale koleżance już nie.

Gość gackowata
oooooooooooo MATKO jak mu sie ptaszek nie urwie ??????????????

Gość phiiiii tez mi cos
nie no raczej nie widze tam photo shopa.....moze cere i ma ladna ale taka jakas troche rumunska uroda:D:D

Gość phiiiii tez mi cos
o kurde ladnie sie powiesil za ptaka hehehehe

Gość moje zdanie na ten temat
ale która ta po lewej :p ?

Roksana to bardzo ładne imię,nie wiem o co Wam chozzi ?;| zreszta dziewczyna też ładna jak i jej imię.. Polacy to rzeczywiście perfidny i zazdrosny narod.. omg

Gość imie
przeciez to szkarada!!!!wyglada jak paczek oblany swiecacym lukrem!!!BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...ta obok jakby ja wymalowac, zafarbowac wlosy na blond i uczesac to by byla w huj ladniejsza...

Gość mariano italiaon
wedlug mnie taka sobie.....jak to mowia nie grzeje nie ziebi

Gość hola hola 000
hmmm nieciekawa jest....

Gość ojej jaka śliczna
kurde no, też bym chciała tak wyglądać :(

Gość zdezertowany kwiatkowski
jaka ona sliczna??? wyglada jak pilka do kosza pucka pucka i jeszcze raz pucka..blleee

Gość pieknisiunia
brzydula. na szczescie ja jestem idealna:D --------------------------------------------- 90-60-90

Tak się przypatrzałam jeszcze raz tej Roksanie i stwierdzam,że jest podobna do kuzynki mojego faceta.Tylko kuzynka jest starsza,ale bardzo sympatyczna.Jak Roksana:D ♥♪♫

Gość ale nie ładnie tak
fotografować sie z brzydszą koleżanką żeby wyjść na ślicznotkę

A ja bym chciał mieć o 10 lat mniej. Starować do wolnych dziewczyn (z biegiem lat ich ubywa) i uniknąć niejednych błędów. Chciałbym żeby mój ojciec nie umarł 14 lat temu, wtedy niejednych z nich bym uniknął. Tylko po co takie gadanie ? I czym to sie rózni od tytułu tego topiku ?

Gość kirikao
zapewne topik załozyła sama roksanka a połowa wpisów chwalących jej "urodę" też jej autorstwa. nie moge sobie inaczej wytłumaczyć jak można tak gloryfikować przeciętną urode? brzydka nie jest ale co w niej nadzwyczajnego ?? nic!! bez wyrazu dziewczyna. mijająć ją na ulicy nikt by uwagi nie zwrócił, taka prawda...

Moim zdaniem z urody jest piękna . Ale byc może ma narcystyczny charakter i chciała naczytać sie pozytywnych opinii od innych kobiet. A narcyzm szpeci charakter :O

Gość pokochaj siebie
a ja bym nie chciała choc, cere mam gorszą, ale lubie moja twarz i moje charakterystyczne rysy twarzy z nikim bym sie nie zamieniała... popracuj nad samoakceptajca, a bedzie podobnie podchodzic do tego jak ja..lubie siebie taka jaka jestem i nie chce twarzy jakiejs obcej laski..kazdy jest inny.i wyjatkowy na swoj sposob

Gość pokochaj siebie
mam ciekawszego rysy twarzy, szlachetniejsze.ale cere gorszą...ale cere moge naprawic maseczka, do czasu do czasu, toniciem i podkładem,a ona np. zeby zmienic kształty twarzyna ciekawsze, bo ma dosc pospolite , musiałaby wycinac sobie co nieco, robic operacje plastyczne twarzy

Gość kirikao
facet78 ja jestem młoda wolna i uwielbiam rocznik 76, ale i 78 nie pogardzę :-P

Gość ciocia henryka
ta dziewczyna nie jest peikna jest przecietna na kazdym rogu ulicy mozna spotkac taka dziewczyne nie ma nic w sobei nadzwyczajnego... autorko topicu!!! czemu chcesz wygladac tak jak ona??na pewno jestes piekna bo kazdy jest na swoj sposob!!!!pozdrawiam

Brzydka na pewno nie jest. Poza tym zgadzam się z opinią, że taki typ urody jest często spotykany na ulicy. Cerę ma ładną, włosy błyszczące, ale ideałem nie jest.