Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulusia8

hmmm?co ja mam myslec pomocy!!

Polecane posty

Gość lulusia8

otooz... po tym jak wspolzylam dzien po okresie badz dwa , bez zabezpieczenia. Ciagle maialam wrazenie ze zaszlam w ciaze:(:( bole brzucha, glowy , wszystkie zapachy mi przeszkadzaly. Wiem glupia jestem ze bez prezerwtywyny ...Jednak, zawze myslalam ze po okresie sa dni niepolodne eh.,.:( Brzuch ciagle mnie pobolewa ,, zrobilam 4 testy kazdy negatywny, Pierwszy niby okres dostallam okolo tydzienn wczesniej niz powienien byc i dodam ze byla skapy.. teraz znowu wystapil okrres lecz takze skapy, Nie wiem co mam myslec brzuch strasznie mi urosl,,zaokraglil sie,, nie mieszcze sie w spodnie, co az dziwne bo jestesm szczupla osoba.On naprawde jest duzy!! taki okragly!!i twardy Dodam ze jestem ponad 2 miesiace po wspolzyciu.. Do ginekologa dopiero wizyta za 3 tyg , co ja mam poczac? czy mozlliwa jest ciaza??

Gość Moja rada....
Z tego co wiem brzuch nie rośnie od 2 miesiaca ciązy bo płód jest zbyt mały. Na moje oko to hormony i stres!Za bardzo sie na tym skupiasz.Idź do ginekologa nikt nie rozwiąże Twoich wątpliwości jak on, po co Ci komentarze amatorów z kafe?:)

Gość tirurinka
ciezko powiedziec a jakies inne objawy moze masz po prostu wzdecia?? a temperatura jaka?? a jak szyjka macicy i czy zauwazalas u siebie objawy plodnosci po tym drugim cyklu??

Gość wszechwiedzacaa
brzuch nie ma prawa byc twardy idz do lekarza wczesniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!