Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anke

Zaginęło awizo?

Polecane posty

Koleżanka wysłała mi 2 tygodnie temu paczkę...priorytetem.Nic nie doszło,awizo też nie ma.Powiedziala,żebym przeszła się na pocztę się spytać,bo zawiadomienie czasem się zawierusza,a paczka czeka.Miał ktoś podobną sytuację?

Gość no jasne
ja sprzeadje czesto na allegro i mialam juz kilka takich sytuacji. raz malo brakowalo a paczka wrocila by do mnie bo nie odebrala jej dziewczyna na poczcie. oczywiscie nie dostala avizo (lub zginelo)avizo. paczka lezy na poczcie 2 tyg. od nadania. pozniej zostaje odeslana do nadawcy. dwa razy tez paczka do mnie wrocila bo ludzie podali zly adres.

Gość no jasne
jak paczka wroci do kolezanki to bedzie ona musiala zaplacic za zwrot paczki. to jest nieco mniej niz za wyslanie. jesli juz minelo 2 tyg. to paczka pewnie wraca juz do nadawcy. moglo tez tak sie stac ze paczka zaginela wtedy po 2 tyg. od nadania mozna skladac reklamacje. ale z tego co ja juz wysylam od 2 lat paczki i listy to nie zdarzylo sie aby cos zginelo na dobre. ginie jedynie avizo a paczka nie.

Byłam na poczcie.Nic już nie ma,albo odesłali,albo zaginęła w tajemniczych okolicznościach.Wolałabym to pierwsze,nie chce by znajoma straciła kasę. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.