Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allerooooooooo

skopiowali moj opis i zdjacia do swojej aukcji

Polecane posty

Gość allerooooooooo

wystawilam przedmiot na sprzedaz, zrobilam wlasnorzeczne opis i wystawilam wlasne zdjecia, a ktos sobie to wszytsko skopiowal i wystawil !!!!!!😠 czy moge cos z tym zrobic?? zglosic naruszenie zasad czy cos takiego ?? 😠

Gość daj link do tej aukcji

Gość allerooooooooo
mam zglosic naruszenie zasad czy da sie ich poinformowac w inny sposob??

Gość daj link do tej aukcji
zgłos naruszenie zasad albo wypełnij ankietę, ale na odpowiedż z ankiety poczekasz 24-48 godz

Gość allerooooooooo
zglosilam naruszenie,ale tam w sumie nie mozna napisac co jest grane...grrrrr....ale sie wkurzylam!!!

Gość allerooooooooo
dzieki, mam nadzieje ze to cos da. pozdrawiam;)

Gość wielkie mi halooo

Gość allerooooooooo
no wielkie wielkie, nie zycze sobie zeby ktos wykorzystywal moje zdjecia opis,bez mojej wiedzy i zgody!! poza tym oszukuje w ten sposob ludzi,ktorzy widza na zdjeciach inny produkt.

Gość lololo
Wyślij sprzedającemu takie pismo: W związku z tym , że używa Pan/Pani w opisie swojej aukcji nr xxxxxxxx zdjęcia mojego autorstwa , bez mojej zgody . W związku z powyższym proszę o ich natychmiastowe usunięcie . Alternatywnym rozwiązaniem może byc takze wniesienie opłaty licencyjnej z tytułu ich użyczenia - w wysokości 50 zł za 1 zdjęcie wykorzystane jednorazowo w jednej aukcji na okres jej wystawienia . Proszę o dokonanie stosownej wpłaty do dnia ....-...-... roku na konto xxxxxxxxxxxxxxxxxxx w Banku xxxxxxxxxxx na nazwisko xxxxxxxxxxxxx . W przeciwnym razie zmuszona będę złożyc wniosek o wszczęcie postępowania karnego z powodu naruszenia zapisów art. 115 par 1 i 2 oraz art.116 par.1 Ustawy z dnia 4 lutego 1994 r.o prawie autorskim i prawach pokrewnych . List ten jest jedynym wezwaniem do zawarcia ugody , brak odpowiedzi traktować będe jako odrzucenie zawartych w nim propozycji polubownego zalatwienia sprawy . Oświadczam , że w razie braku odpowiedzi lub otrzymania odpowiedzi odmownej w dniu 28 września 2006 roku złożony zostanie w Prokuraturze Rejonowej w xxxxxxxxxxxx wniosek o wszczęcie postępowania ." Oczywiście zgłoś też sprawę do allegro.