Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 allerooooooooo

skopiowali moj opis i zdjacia do swojej aukcji

Polecane posty

Go艣膰 allerooooooooo

wystawilam przedmiot na sprzedaz, zrobilam wlasnorzeczne opis i wystawilam wlasne zdjecia, a ktos sobie to wszytsko skopiowal i wystawil !!!!!!馃槧 czy moge cos z tym zrobic?? zglosic naruszenie zasad czy cos takiego ?? 馃槧

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 daj link do tej aukcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allerooooooooo
mam zglosic naruszenie zasad czy da sie ich poinformowac w inny sposob??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daj link do tej aukcji
zg艂os naruszenie zasad albo wype艂nij ankiet臋, ale na odpowied偶 z ankiety poczekasz 24-48 godz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allerooooooooo
zglosilam naruszenie,ale tam w sumie nie mozna napisac co jest grane...grrrrr....ale sie wkurzylam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allerooooooooo
dzieki, mam nadzieje ze to cos da. pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielkie mi halooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allerooooooooo
no wielkie wielkie, nie zycze sobie zeby ktos wykorzystywal moje zdjecia opis,bez mojej wiedzy i zgody!! poza tym oszukuje w ten sposob ludzi,ktorzy widza na zdjeciach inny produkt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lololo
Wy艣lij sprzedaj膮cemu takie pismo: W zwi膮zku z tym , 偶e u偶ywa Pan/Pani w opisie swojej aukcji nr xxxxxxxx zdj臋cia mojego autorstwa , bez mojej zgody . W zwi膮zku z powy偶szym prosz臋 o ich natychmiastowe usuni臋cie . Alternatywnym rozwi膮zaniem mo偶e byc takze wniesienie op艂aty licencyjnej z tytu艂u ich u偶yczenia - w wysoko艣ci 50 z艂 za 1 zdj臋cie wykorzystane jednorazowo w jednej aukcji na okres jej wystawienia . Prosz臋 o dokonanie stosownej wp艂aty do dnia ....-...-... roku na konto xxxxxxxxxxxxxxxxxxx w Banku xxxxxxxxxxx na nazwisko xxxxxxxxxxxxx . W przeciwnym razie zmuszona b臋d臋 z艂o偶yc wniosek o wszcz臋cie post臋powania karnego z powodu naruszenia zapis贸w art. 115 par 1 i 2 oraz art.116 par.1 Ustawy z dnia 4 lutego 1994 r.o prawie autorskim i prawach pokrewnych . List ten jest jedynym wezwaniem do zawarcia ugody , brak odpowiedzi traktowa膰 b臋de jako odrzucenie zawartych w nim propozycji polubownego zalatwienia sprawy . O艣wiadczam , 偶e w razie braku odpowiedzi lub otrzymania odpowiedzi odmownej w dniu 28 wrze艣nia 2006 roku z艂o偶ony zostanie w Prokuraturze Rejonowej w xxxxxxxxxxxx wniosek o wszcz臋cie post臋powania ." Oczywi艣cie zg艂o艣 te偶 spraw臋 do allegro.

Udost臋pnij ten post