Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co wy o tym sadzicie??

Polecane posty

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

biore tabletki Logest juz od ponad 8 miesięcy. na początku pierwszego opakowania (tak jak kazda z nas zapewne) mialam plamienia podczas brania tabletek przez około 2 tygodnie pozniej to ustaopilo i nie pojawilo sie juz wiecej. teraz biore ktores z kolei opakowanie, jestem przy 9-tej tabletce i mam jakies dziwne plamienia ;/ a moje pytnie jest takie : czym to moze byc spowodowane i co sie dzieje ? ale jeszcze wspomne ze 9 dni temu gdy mialam koncowke okresu doszlo do wytrysku w moich okolicach narzadow plciowych. czy te plamienia moga byc tym spowodowane?? i boje sie ze jestem w ciazy... czy to mozliwe??

skoro bierzesz tabletki- nie masz owulacji wiec wytrysk moze byc nie tylko w okolicy Twoich narządów ale zwyczajnie w tobie i nic sie nie stanie. a co do pytania to plamienia w środku opakowania mogą świadczyć o tym, że tabletki trzeba zmienic na mocniejsze bo te nie trzymaja cyklu- zabezpieczona jestes nadal tylko po prostu możesz plamic. przy najblizszej okazji powiedz o tym ginekologowi.