Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitkatek

Nie czuć na mnie perfum.....

Polecane posty

Gość Kitkatek

Witam was. Mam problem. Otoz jestem fanatyczka pieknych zapachow i uwielbiam perfumy. Uwielbiam gdy ktos ladnie pachnie, lecz NIGDY nie czuc zapachu ode mnie.. Kupilam sobie swoje Ukochane perfumy Gucci!(ktore wcale nie byly tanie) Sa najwspanialsze na swieci (dla mnie;p) a kolezanki mowia, ze czuc tylko jak sie nachyla i powachaja ;/ A bym chciala aby zapach sie za mna roznosil :( Tak aby ktos przechodzac obok poczul........ Psikam sie za uchem NIC Na nadgarstkach NIC Na lokcicah NIC Okolice biustu NIC Blagam poradzcie mi ...... gdzie urzywac perfum aby ich zapach bylo na mnie czuc

Gość ciacho z cukierem
na ciuchy

Gość Kitkatek
nawet kupą sie smarowałam i nic:D:D

Gość fruziak
pstryknij perfumami przed sobą i później wejdź w nie wtedy osadza się na całym Twoim ciele i będziesz je za sobą roznosić

Gość alskdjflask
ALE PIERDOLICIE, KAZDY FIZYK POWIE WAM ZE TRZEBA SIE ODPOWIEDNIO NAELEKTRYZOWAC. TRZEBA SIE POCIERAC LASKA EBONITOWA I WTEDY, PO UZYSKANIU ODPOWIEDNIO SILNEGO SPOLARYZOWANIA, NALEZY SIE OPSIKIWAC. SORY ZE CAPS LOCK ALE JESTEM POD WPLYWEM EMOCJI!

Gość Kitkatek
To z tą kupa to nie bylam ja!;/ i wcal;e mnie to nie bawi

czasami warto kupić balsam do ciała o tej samej nucie zapachowej...lub żel pod prysznic..wtedy zapach jest intensywniejszy...

Gość podróbę kupiłaś nie perfumy
:P

Gość Kitkatek
Tak napewno w Sephora za 380 zł to podroba...... ;/ Dzieki za ten pomyl aby wejsc w chmurke:> DZIAŁA :> A perfumy sa boooooooooooskie^^

Gość Beowulf
Jak nie czujesz nic, to znaczy że jest to wszystko ok. dane perfumy są Twoim zapchem jak ich nie czujesz))). Zaręczam, że za to czuję je inni

Gość Kitkatek
Za to gdy ściągne bieliznę zaraz sąsiedzi z dwu piętrowej kamienicy wrzeszczą w swoich domach bym wyrzuciła tą zdechłą rybę. :-(

Gość Zdzichuz z wioski
Wysmarkaj może nos, bo przez zatkany nic nie czuć

Gość Kitkatek
to znowu nie bylam ja. Słuchaj, jak ci sie w domu nudzi to moze pobaw sie w piaskownicy. To jest forum, a nie nabijanie.