Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brathhh

Miłość jest,ale seksu jak na lekarstwo

Polecane posty

Gość brathhh

Jestem w związku już bardzo długo, ale nasze życie erotyczne to jeden dwa razy na miesiąc.Jest fajnie ale to bardzo mało dla mnie.Kocham swoja dziewczyne i rozumiem ja, gdyz o tym rozmawialismy i zaakceptowalem to.Ona sama tez mi mowila ze jej mi szkoda, a czasami nawet mowi ze zgodzila by sie na kobiete ktora by mnie zaspokoiła(ale to chyba bleff).Chętnie bym poznał opinie kobiet na ten temat a nawet kobietę w realu. Sex mam dawkowany tak ze 2 lata temu było 5 razy w roku - nie zartuje , to nie kawał.Kobiety jaka macie radę?

Gość kobiety są dziwne
Mnie by tyle wystarczyło. Z kolei mojej marzy się częściej. Nie masz pojęcia ile muszę się nawykręcać żeby dała mi spokój.

Gość She26
A dlaczego nie chce? Jest jakiś konkretny powód, dlaczego tak rzadko się kochacie? A może nuda w łóżku?

Gość brathhh
To dobry sposób , ale chodzi o to iż ona niepotrzebuje seksu i czasami czuje ze robi to dla mnie a nie dlatego ze tego chce(tzn. jest podniecona).Wiem kiedy ma orgazm i kiedy robi to dla mnie.Podobamy sie sobie fizycznie psychicznie ale mamy rozne potrzeby w sferze erotyki

Gość brathhh
nudy wydaje mi sie ze nie ma , staram sie zeby było dobrze dla niej najpierw , ale wyczuwam czesto ze dla niej to obowiazek

ależ ja mam szczęście - mój mężczyzna ma podobny temperament do mnie, więc ze współżyciem nie mamy problemu i dodam, że kochamy się duuużo częściej niż 5 razy do roku... ale Tobie mój drogi życzę powodzenia... btw. a mogłabym spytać czemu Twoja dziewczyna tak rzadko godzi się na seks... chodzi tylko o to, że tego nie potrzebuje? Oczywiście nie musisz odpowiadać...

Gość Michaił Pravda
Najlepiej dla własnego spokoju jest się określić. Czy zależy Ci na seksie czy miłości. Oczywiście o ile istnieje definicja słowa "miłość". Trudno jest się w strzelić w jedno i drugie. Często się zdarza że zmuszani jesteśmy do właśnie takich kompromisów. Coś za coś czy szukać dalej?

Gość brathhh
sa dziwne chcialbym sprobowac takiej nienasyconej kobiety

Gość brathhh
do pi powiedziala mi ze nie przepada za sexem i ze tak ma wiekszosc kobiet do mp miłość jest jestem z nią ponad 10 lat mimo tego mankamentu

Może to kwestia odpowiednich pieszczot? Pytałeś ją jak najbardziej lubi być dotykana, całowana etc? Jej... ja sobie nie wyobrażam rezygnować z tego co sprawia mi przyjemność - a jeśli wiem, że i najbliższej mi osobie również - tym bardziej nie chciałabym rezygnować z tego...

Gość brathhh
do pi to nie to co myslisz

Gość She26
A może nie zaspokajasz ją w odpowiedni sposób? No nie wiem, ja bym nie mogła kochać się tylko 2-3 razy w msc. a w związku jestem już prawie 9 lat(3 lata po ślubie). Coś chyba jest nie tak między Wami... skoro pozwoliłaby na to,aby inna Cię...

Przepraszam, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam... ale fakt faktem - dziwne jest to co zaproponowała Twoja dziewczyna (nawet jeśli zrobiła to w żartach), a może to ja jestem zbyt zaborcza w stosunku do mojego mężczyzny, bo nigdy bym nie pozwoliła na coś takiego...

Gość uuuoooo
Może się jej nie podobasz, tylko poleciała na kasę ? Albo chce z kimś być, obojętne z kim ?

Gość brathhh
od poczatku byl z tym problem ale ja z nia nie byłem i nie jestem tylko dla seksu ale stanowi to dla mnie problem natury hedonistycznej musze czesto zrezygnowac z tej przyjemnosci gdyz sex dla niej jest mniejszym priorytetem w tej sferze np. bardziej lubi słodycze

Gość brathhh
nie ona sie mna chwali wsrod kolezanek co do kasy to jak ja poznalem bylem biedny jak mysz koscielna

...może spróbujecie połączyć te dwie rzeczy - słodycze mogą być świetnym wejście do seksu i tym samym niesamowitą grą wstępną - bita śmietana, szampan, truskawki... aj na samą myśl mam ochotę na igrażki...

Gość brathhh
Najbardziej denerwuje mnie gdy ona niechce wylizac mi odbytnicy.

Gość brathhh
ktoś sie podszywa bez emaila

Gość brathhh
widze ze zawsze znajdzie sie jakis chory i nie wytrzyma aby dorzucic jakies chamskie mysli

Gość She26
brathhh-a w jakim jesteście wieku, jeśli można wiedzieć?

Gość bilka
ja mam tak samo tylko ze jestem kobieta...

Gość brathhh
dzis sprobuje cos wskorać pi może sie powiedzie:)

Gość She26
Życze powodzenia!!! :)

Gość brathhh
tzn 33 ja i ona 33