Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana17171717

owsiki w wieku 17 lat???

Polecane posty

Gość zalamana17171717

mam 17 lat i owsiki! niewiem skad? mialyscie kiedys owsiki? jka mozna sie zarazic? czy trudno to sie leczy? jestem przerazona ale siara....nieiwem dlaczego tak sie stalo przeciez dbam o higiene!

Gość mogłaś skorzystać
choćby z publicznej toalety, zarazić sie nie jest tak trudno, powiedz o tym mamie, bo leczyc powinni sie wszyscy domownicy, idźcie do lekarza po pyrantelum, dwie czy trzy dawki i po robalach ;)

Gość a jakie masz objawy
skad wiesz ze masz owsiki?

Gość zalamana17171717
jestem pewna ze to owsiki bo widzialam . powiedzialam mamie ona ma jakies tabletki na owsiki

Gość maniutkowalala
gdzie widziałas??a co wiek ma do owsików??

Gość zalamana17171717
na swoim gownie wiesz,,,a wiek to ma do tego ze raczej dzieci sie zarazaja. ja zawsze myje rece porzed jedzeniem jem czyste owoce i warzywa.moze w szkole sie zarazilam bo tam nie myje rak pzred jedzeniem bo nie ma mydla a z kranow leci brazowa woda

Gość najlepiej po skorzystaniu z
WC jak nie ma wody i mydło wytrzeć ręce w specjalne nawilżone chusteczki do mycia(są także takie antybakterujne)lub zakupić takie mydło w płynie do mycia rąk bez uzycia wody (na sucho)Taki produkt ma w swojej ofercienp. Oriflame lub Yves Rocher.Niezastąpione to jest np. w podróży lub gdziekolwiek indziej gdzie nie ma czystej wody i mydła.

ja mialam nieraz dlatego wlasnie powinno sie profilaktycznie co miesiac brac tabletki.....i wiek nie ma nic do rzeczy:O

Gość ika01
morphina.... a jakie tabletki bierzesz profilaktycznie? jakieś bez recepty? możesz podac nazwę-bede wdzieczna :)

Gość maturzyssstkaaa
"na swoim gównie wiesz..." hahahaha mormalnie nie moge hahaha no coz wiecie, ze owsiki potrafia wychodzic w nocy z tylka i wedrowac do drugiego?

Gość zuzia jankowska
tak baaardzo swedzace wylaza z dupska

Gość zuzia itchy bum bum jankowska
bardza swedza ,wylaza z tylka, dziecko drapie sie po tylku a nastepnie dotyka wszystkiego