Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiol

pomagamy bezinteresownie

Polecane posty

Gość tyna1984
ale ty pomagasz czy potrzebujesz pomocy bo wiesz ja tu sie jeszcze nie moge odnalezc do konca i wogole co poniektorzy tomnie irytuja

Gość tyna1984
przepraszam zle odczytalam strone i jak bede mogla zaraz cos wplace.trzymajcie sie

Gość tyna1984
glupio wyszlo i postaram sie znajomych troszke pomeczyc dla malego trzeba sie zmobilizowac.

Gość tyna1984
glupio wyszlo i postaram sie znajomych troszke pomeczyc dla malego trzeba sie zmobilizowac.

ja na szczęście nie potrzebuję pomocy, po prostu wpłaciłam kaskę mailowałam do Mamy Wiktorka jakiś czas temu, ale wtedy jeszcze było przed terminem operacji, widziałam , że takie operacje są bardzo pomocne, mozna to świństwo usunąc dosyć skutecznie pozdrawiam

Gość ale jestem tłumok
dziewczyny jak z lukas banku przeslac pieniadze?gdzie sa przelewy!!!

Gość dla Wiktorka serce
poszły przez PKO inteligo.Jutro powinny być na koncie. Nie za duża suma,ale jesli wszyscy by tyle wpłacili to myślę,że spokojnie na operację by staryczyło. Jestem własnie w ciaży,jedno dziecko juz mam....ech nie wyobrażam sobie czegoś takiego u mojego maleństwa.Strasznie współczuje rodzicom i maleństwu.Mam nadzieję,że operacja odbedzie się jak najszybciej i pomogą Wiktorkowi. Ależ sie przejęłam każda matka rozumie ich położenie i.............. Życze dużo siły i wytrwałości!!!!! Bóg z Wami!!!!

Gość dla Wiktorka serce
Ludzie wpłaćcie dla Wiktorka choć pare złotych,myślę ze kazdy grosz się liczy no i modlitwa także,ale myślę,ze bóg ich nie opusci

Wiktorek jest już po pierwszej operacji, mama Wiktorka napisała mi, że niebawem uzupełnią stronę o nowe fotki, Wiktorek na razie jest jeszcze opuchnięty po operacji, następna zaplanowana na grudzień gdzie trzeba zrobić rekonstrukcję noska, może dzięki naszej pomocy Kacperekowi uda się ją przejść??? pozdrawiam

Gość podnioseee