Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

brakuje Wam życia w życiu?

Polecane posty

Gość Rigby
tak :( ... dziś :(:(.... agiie 🌼

Gość Rigby
dzis jest jeden z tych gorszych/słabszych dni :( koniec dnia zdołował ... echhhh...

Gość tego dnia nie przezyjesz po
raz drugi nie warto marnowac czasu na takie rozwazania nie bedziesz miala innego zycia, wiec nie gadaj ze Ci go "w zyciu" brakuje mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi

Gość cosik synku
A mnie brakuje cukru w cukrze.

Gość trzeba umiec...
...cieszyc sie zyciem, mimo ze czasem boli... ...nawet gdy boli to jest co wspominac.... ...ja bede zawsze pamietal te kilka dni, ktore dane mi bylo przezyc z Nia.... ...tak daleko od siebie, a mimo to razem....

\"nie bedziesz miala innego zycia\" ale możesz czuć że marnujesz życie, że brakuje w nim \"intensywności\". Intensywności która w dużej mierze jest promowana przez media, kulturę itd... Jeżeli żyjesz inaczej to ciężko uciec, o ile nie jest się skrajnym indywidualistą o mocnej psychice, od uczuć związanych z tym rozdźwiękiem między ja a ja w wersji promowanej jak ktoś zrozumie o co mi tu chodzi to gratuluję... bo sam do końca nie wiem :P

no to najlepiej iść spać co by ten dzień się skończył.. -- wiem, ja grzesze tym że narzekam na swoje życie.. cieszę się nim.. i uważam że jest dobre, ale zawsze znajdzie się coś co mogłoby sprawić aby było lepiej.

Gość Rigby
czasem przychodza wieczory takie jak ten kiedy dociera do mnie ze musze cos zrobic z moim małym, żałosnym, beznadziejnym i nudnym zyciem ....... ...strasznie depresyjnie to zabrzmiało...

Gość tego dnia nie przezyjesz po
no... ja wiem, że jest trudno czasem i że wszystko czasem blaknie, niknie jakby i zaczyna się teśknić za ... - no własnie, nie wiadomo za czym ;) za jakąkolwiek odmianą, snuje się marzenia o leszym życiu, lepszym świecie przecież sama to znam ale zaczyna do mnie docierać, ze już nigdy więcej nie będę młodsza niż jestem teraz, jeśli pewne szansy przejdą mi koło nosa to na zawsze i jeśli spieprzę sobie te lata mojego życia - to własnie tak wspominać będę kiedyś moją młodość więc pierdolę narzekanie :) za duże jest rzeczy do zrobienia

no cóż tak też bywa.. najlepiej wziąć ciepłą kąpiel i iść spać wtedy..:)

Gość Rigby
zbyt duzo do zrobienia na jutro ... tak bardzo sie nie chce ...

to trzeba sobie pomyśleć inaczej pomyśleć o kolejnym wolnym dniu.. wtedy się robi lepiej na duszy.. milej..:)

Gość Rigby
wolne dni dopiero w weekend .. a nawet nie bo później czekaja zajęcia w poniedziałek :( echh... dzis była okazja aby zrobic coś inaczej ... ale nie wyszło 🌼 strasznie smuce... :P

Gość pierdolicie ludzie
az boli, kupcie sobie discovery channel i bedziecie miec emocje i zycie w zyciu i pozyciu...naogladali sie maluczcy tv kolorowej i im sie zdaje, ze zycie to film

Mnie czasami brakuje. Ale tak to już jest że zawsze jakaś część życia przecieka nam przez palce. Chociaż staram się żyć w myśl zasady Carpe Diem Et Memento Mori

Gość pierdolicie ludzie
Gnom filozof z bozej laski buhahaha....

Gość Rigby
🖐️ Agiie :) 🌼 ;) miłej nocy i miłego dnia

a spoko w pracy w sumie dzis skonczylem wczesniej... mialem wpasc do takiego prawnika jeszcze ale mi sie nie chcialo... co sie odwlecze to nie uciecze... no i w pizzeri byla taka ladna pani.. ale z lekka pusta taka... ehh... a co u Ciebie ?