Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamusia

II kreski na teście.Kiedy do ginekologa??

Polecane posty

Gość klllimka
hej ja tez w tej sytuacji ostatni dzien 1 mies to 14 wrzesien...ide teraz w czwartek tobie tez radze potwierdzi ciaze zleci badania..załozy karte ciazy im szybciej tym lepiej ..kwas foliowy bierzesz w rossmanie najtanszyza ok5 zł

Gość klllimka
a wogóle to cieszysz sie kiedy sie dowiedziałaś i ile masz lat?

Gość przyszla mamusia
Mam 24 lata. Dzidziuś planowany. Utrafiony za 2 razem :). Dowiedziałam się w sobotę na 1 dzień przed okresem. Wczesniej test robiłam we wtorek tydzien temu i wyszła jedna kreska. Test powtarzałam i wychodzą 2 kreseczki. Czytałam że ginekolog potwierdzi ciążę w 5 tygodniu. Tylko nie wiem czy w piątym tygodniu od dnia 1 miesiączki, czy w piątym tygodniu życia dziecka.

Gość przyszla mamusia
Dziękujemy z mężem za gratulacje :)

Gość klllimka
jejku tak jak ja ja w drugim cyklu zaszłam ...tez miałam szczescie teraz sa tak nowoczesne aparaty do usg ze powinno juz w 5 tyg wykazac. tu masz fajny kalendarz ciazy po zalogowaniu tyzien po tyg opisuja twój stan. i tu znajdziesz usg blixniaków juz z 4 tygodnia. Idx teraz

Gość przyszla mamusia
Klllimka dzięki. A Ty w którym miesiącu jesteś??

Gość klllimka
ja 4 tydzien i 3 dzien

Gość klllimka
nie nie 3 tyg i 4 dni do gin ide w czwartek ostanią mis miałam 14 wrzesnia poczatek

Gość gonik
wczoraj zrobiłam test mogę do was dołączyć.to mój drugi dzidziuś.to szósty tydzień od dnia ostatniej miesiączki ja już wewtorek ide na badanie.lekarz bada czy jest powiekszona macica i po tym może stwierdzi c.na usg wszystko juz widac tzn.małe jajeczko.jak sie czujecie?

Gość klllimka
moze załozysz topik czerwcówki 2008 ? chcetnie sie przyłacze....

Gość nie ma czegoś takiego jak
4 tydzień i 3 dzień liczy się icążę od odtatniej miesiączki albo od dnia poczęcia co jest trudniejsze, bo tak naprawdę tylko stwórca wie kiedy nastąpiło poczęcie zatem jesteś w 5 tygodniu:)

Gość nie ma czegoś takiego jak
topik czerwcówek 2008 już jest:) załozyła go Merana

Gość klllimka
ja jeszcze uwierzyc nie moge....sparwdzam ciagle czy nie dostałam miesiaczki hahah jak lekarz powie to sie uspokoje ale ogólnie ok tylko duuuzo spie a tak to ok a twoje 1 ile ma lat?i wy ile macie ja 29lat

Gość gonik
Killlimka dzieki że podałaś adresy skorzystam

Gość przyszla mamusia
wg tego mojego internetowego kalkulatora jestes dłużej w ciąży. O 10 dni dłużej jak ja. Bo pierwszy dzień mojej ostaniej miesiączki to 24 września. Ja biore już witaminy dla kobiet w ciąży. Przed poczęciem i zanim dowiedziałam się o ciąży brałam kwas foliowy. Mąż też brał bo tak zaleciła położna podczas tych kursów małżeńskich

Gość klllimka
do nie ma czegos takiego to wgtego kalkulatorahttp://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=28&dzien=14&miesiac=9&rok=2007&bg=000 podaje on "wiek dziecka orentacyjnie" wiesz ja dosyc dobrze znam sie na biologii i to o czym ty mówisz nie jest ani dla mnie ani dla innych żadnym novum. Wiesz mówiąc ze moje ma np.25 dni uzywamy raczej pewnych matematycznych przyblizen i niz operujemy stanem faktycznym który jak sama zauwazyłas jest trudny do ustalenia. dziewczyny a jak wy sie czujecie? dziewczyny mozemy pomimo istniejacego topiku załozyc inny również czerwcówki 2008 np z dopiskiem 2 ;)

Gość klllimka
dobra dziewuszki ja zmykam pod prysznic juz kupiłąm sobie kremy by zapobiec rozstepom;) jutro spradze czy któras z was załozyła nowy topik jesli tak na pewno sie dołączę pozdrawiam buźka dla was

Gość gonik
mój synekJaś ma 2lata.niezły nygus .mąż mnie przegania do łóżka bo jutro ma na 4 do roboty aja bębnie.oboje mamy 30 lat

Gość przyszla mamusia
Ja założyłam nowy topik. Zapraszam. To moje pierwsze dziecko więc jestem kompletnie zielona. :)

Gość przyszla mamusia
Ja założyłam nowy topik. Zapraszam. To moje pierwsze dziecko więc jestem kompletnie zielona. :)

Gość gonik
o co chodzi z topikiem czerwcówki2008.dzis założyli mi w domu internet i jestem zielona

Gość przyszla mamusia
Ten topik jest dla mam które termin porodu mają wyznaczony na czerwiec