Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmeks

piecze swedzi pomocy co to

Polecane posty

Gość elmeks

wiec tak nie wiem od czego to jest ale od kilku dni z pochwy "wycieka" mi dziwny plyn nie sluz tylko taka woda ktora bardzo drazni skore mam odparzenia swedzi mnie to bardzo i nie wiem co to ..kochalam sie z moim partnetem przez te dni kilka razy z prezerwatywa i raz bez moze to mialo na to jakis wplyw ? POMOCY do ginekologa moge isc dopiero w nastepny wtorek wiec jeszcze troche czasu musze sie pomeczyc moze wy mi pomozecie

Gość elmeks
a zapomnialam dodac ze jeszcz bardzo boli mnie z lewej strony na dole tak jakby to byl jajnik

Gość monikac12
To pewnie tylko jakiś stan zapalny. Nic poważnego. Ale do lekarza powinnaś pójść. Pozdrawiam.

a czemu do ginekologa mozesz dopiero we wtorek, przeciez do tego czasu moze ci sie rozwinac powazne zapalenie... bo na drozdzaki to nie wyglada.. ale jak na ta chwile to kup sobie saszetke pudru tantum rosa i duza strzykawke, zrob sobie irygacje, przynajmniej na krotka chwile poczujesz ulge, ale ostrzegam.. ze moze ostro poszczypac jak masz podraznienia... do tego kup krem clotrimazol (ok4zl) i smaruj sie.. przyniesie ci ulge... nie czekalabym do wtorku.. przeciez teraz to nie problem dostac sie do jakiegos ginekologa..

Gość elmeks
tak wiem ale wolała bym isc do tego co sie zawsze leczyłam