Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po ilu dniach

po ilu dniach niejedzenia czlowiek mdleje?

Polecane posty

Gość jesli
po 3 dniach nie zemdlejesz to 4 dnia dupa trawe w parku bedzie jadla z glodu :D

Gość sprobuj a sie przekonasz
i napisz tu jak poszlo

Gość po ilu dniach
strasznie zabawne nie ma co :) naprawde jesli ktos wie.. niech po prostu powie..

Gość oderwany od pługa
Nie chciał robić w polu to jego oderwałem od żarcia owsa, chciał żreć ale do roboty w polu to nie było chętnego :( , zaczął się już przyzwyczajać do braku żarcia i wytrzymał dwa tygodnie , nagle zdechł :(

Po tygodniu nie mdlałem jeszcze ale schizy miałem takie... że nie chciał bym jeszcze raz tego przeżywać. Żeby było śmieszniej w ogóle po trzech dniach w ogóle nie byłem głodny.

Gość Myrevinku a czemuś Ty głodował
?

Gość po ilu dniach
i co to za schizy? wlasnie podbono sie nie jest glodnym ale kuzwa kiedy sie mdleje? ponad tydzien? za dlugo!

Gość a glupie baby
a co chcesz sie tłuściocho odchudzic i myslisz ze taka glodowka ci pomoze?:D hahah pozniej znowu bedziesz sie obżerac :D

Gość BaLeRiNeCzKa
zalezy chyba od organizmu, bo ja mdleje jak nie zjem przynajmniej kilka dni z rzedu i jeszcze sie zestresuje. Niestety,ostatnio cos czesto mi sie to zdarza...

Gość ja mdleje w 2h po posilku

W wojsku. Strasznie dawno to było.. 1988 rok ? (chyba) Kazano mi pomalować lamperię na 2 pietrze batalionu. Okazało sie że w magazynie WAK\'u niema farby by dobrać taki kolor. Dostałem za to 14 dni aresztu. Ponieważ uznałem to za jawna niesprawiedliwość (dziś bym to nazwał głupotą) postanowiłem sie nie dać. Nie można było oficjalnie rozpocząć protestu pt. głodówka. Prokurator wojskowy za to był od razu. Więc tak by wszyscy widzieli (szczególnie ci co donosili) głodowałem osiem dni. :D Efekt był taki że dowódca plutonu mnie wezwał i powiedział że nie idę siedzieć bo nie miejsc w anclu. :D A le pól roku było bez żadnej przepustki. 🖐️

Gość po ilu dniach
nie jestem tluscioch :) chce zwrocic na siebie uwage :P taki wybralam sposob i to mnie interesuje.. dobrze by bylo zemdlec za 3 dni

Gość a glupie baby
co za idiotka....no ale jak jestes pasztetem i inaczej nie umiesz na siebie zwrocic uwagi to gloduj:D

--> po ilu dniach { i co to za schizy? } Zastanów się czy na pewno chcesz wiedzieć.Poza tym że pewno na różne osoby rożnie to działa. Jeden efekt przyznam lepszy był niz po jakichkolwiek używkach mi się zdarzało. :D

Gość po ilu dniach
nic nie rozumiecie. nawet nie wiecie jakie to moze przynies korzysci tylko sie czepiacie zamiast mi pomoc xD powinien byc jakis wzor na obliczenie tego :P

kurcze, lubię Cię za ten charakter :P ;)

Gość piate kolo
nie jedz i postaw na swoim to hartóje charakter

{ kurcze, lubię Cię za ten charakter } Nie powinienem.. ale ponoć takie są koziorożce.. :D A z tym charakterem męczą sie moje dzieci.. czałe szczęście że dziś nie mam 20 lat...

Gość zalezy od organizmu
i osmielam sie stwierdzic, ze jest to raczej kiepski sposob na zwrocenie uwagi. Lepiejkj idz pod jakas ambasade i zaprotestuj w slusznej sprawie ja akurat mdlalam, jak bylam najedzona.

Gość po ilu dniach
to czemu mdlalas?

Powoli dopijam piwko i idę spać. Rada tetryka.. nie traktuj osób poznanych wirtualnie zbyt poważnie. ;) 🖐️

no jesteś doskonałym przykładem potwierdzającym tę regułę;) emptiness

Gość zalezy od organizmu
jesli do mnie pytanie, czemu mdlalam to: \ Zdarzalo mi sie to wielokrotnie, np -W wesolym miasteczku( zawrot glowy) - Zatrucie pokarmowe - Silny ból - Z przemeczenia i zmiany cisnienia ( w samolocie) -po tzw głupim jasiu w szpitalu - tak ni stad ni zawąd w domu Nie było to miłe. Kiedys mialam nawet zapaśc. Zdarzalo sii to w wieku 16-25 lat, potem mi przeszlo Gdy bylam glodna nigdy nie mdlalam. Nie wiem, czy ktos sie specjalnie przejmie czyims mdleniem, to raczej nic nadzwyczajnego,nie jest to specjalna rzadkosc. Zwroc uwage w rozsadniejszy sposób.