Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaldiar

aborcja mechaniczna

Polecane posty

Gość Zaldiar

sienka jak już wspominałem moja dziewczyna jest w ciąży i farmakologia nie pomogła teraz chce usunąć je nechanicznie ale nie wiemy gdzie szukać takich lekarzy i ile to kosztuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Prosze odpisać na mojego mejla

Gość koszt około
3 tys. zł

Gość Yonai**
Zaldiar powiem ci szczerze ze taki zabieg jest w Polsce nielegalny...a kosztuje w granicach od 1tys-4 tys zlotych,ogloszenia mozesz znalezc nawet w gazecie typu "bezbolesne wywolywanie miesiaczki"....to oglaszaja sie lekarze,jednak jesli to ju jest zaawansowana ciaza tio aborcja farmakologiczna nie pomoze:(a niechcecie miec dziecka??moze lepiej sie azastanowic bo taka aborcja moze wyrzadzic krzywde ale na psychice czlowieka:(ale wy decydujecie o swoim losie,zycze powodzenia

Gość Zaldiar
najbardziej zalezy mojej dziewczynie zeby usunąć to dziecko, ja mam wądpliwości, z jednej strony jest już jedno dziecko i jest nam bardzo cieżko(mieszkamy od siebie 170 km.) a z drugiej strony mam świadomość że jest to nowe życie. A w jakej np gazecie. Mam świadomość ze to nie jest legalne:(

Gość w kazdej
chociazby w wyborczej. dzial ginekolodzy. Kurde, macie juz jedno dziecko i nie wyciagneliscie wnioskow?!!!

Gość Zaldiar
o to chodzi ze ja przygarnełem matkę z dzieckiem. sex uprawialiśmy w gumkach, trafiła się feralna:(