Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ookoo

rozmowa na stanowisko telemarketera - jakie moga mi zadac pytania?

Polecane posty

Gość ookoo

j.w CHoci mi o jakies ciekawostki Wiem ze beda pytac o doswiadczenie, kwalifikacje, ...

Gość ookoo
no tak to wiem, ael jakies konkretne, pod ten zawod. Jakies zadanie do wykonania?

Gość nie idz tam dziewczyno
zameczysz sie psychicznie.wiesz jaka jest rotacja na tym stanowisku? OGROMNA!!!!!!!szukaj czegoś innego.

Gość ookoo
wiem, ale chce sprobowac i chce dobrze wypasc na rozmwoie. Anjwyzej nie podpisze umowy, jelsi bedzie tylko prowizja. Ale dziekuje za rade :)

Gość czy będzie pani telemarketerem

Gość ciezkie bedzie oj ciezkie
kiedys jak bylam mloda i glupia(teraz juz tak mloda nie jestem ;) ) to tez pracowalam jako telemarketer - w roznych firmach na roznych projektach.Chetnie sie z Toba podziele spostrzezeniami: - cokolwiek powiesz na rozmowie kwalifikacyjnej i tak Cie przyjma, bo jak juz ktos wczesniej napisal w tej branzy jest stala rotacja- Ci ktorzy sprobowali rezygnuja, Ci ktorzy nie wiedza co to jest przychodza. Tak wiec ciagle brakuje im osob. Tak wiec prace masz w kieszeni. - raczej bedziesz miec stala stawke (minimalna czyli 5 zl, bardzo mozliwe ze brutto) plus prowizje od sprzedazy(ich wysokosc jest rozna , najczesciej niewielkie sumy- 1zl, 5zl) -ciagle bedziesz doszkalana aby wiedziec jak najlepiej sprzedawac towar- bedzie to raczej meczace niz uczace:) -Twoj pierwszy dzien w pracy bedzie wygladac tak,ze wrocisz wkurwiona i zrozpaczona- ludzie na samo Twoje przedstawienie sie beda rzucac sluchawkami lub Cie wyklinac. 1 z 10 osob moze uda CI sie przedstawic oferte. Jesli bedziesz sprzedawac tele 2 to beda przeklinac i rzucac sluchawkami Mimo wszystko powinnas sprobowac. JA sie nacierpialam , ale z perspektywy czasu wspominam to milo. Zdobylam doswiadczenie i poznalam super ludzi. Czy mozesz zdradzic w jakiej firmie bedziesz/chcesz pracowac?