Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deep violet..

Czy ginekologa może pociągać pacjentka lub może się nią zauroczyć?

Polecane posty

Gość jfisjfifjif
ginnajczesciej jest baaardzo przytsojny I jak nawet liznie to co?ubedzie twojej starej cipki??

Gość zedmarowa_henka
w każdą środę po Faktach, zakradam się na tyły nielegalnej wytwórni serów topionych w Baranowie Sandomierskim i wygrzebawszy z pojemnika na odpady opakowanie po wzmacniaczu smaku E330 (rozmiar przemysłowy) onanizuję się nim analnie, wyobrażajac sobie że jestem zaginioną siostrą - bliźniaczką Hanki Mostowiak z serialu TV :)

Gość zedmarowa_henka
uahahahaa:D:D:DSAMA BYM LEPIEJE NIE WYMYSLIŁA BUAHAHAAH::D:D:D

Gość zedmarowa_henka
teraz też siedze z termose od kawy w pochwie a w odbyciku mam takie swojego pomyslu dildo,czyli wazę do zupy :)

Gość Werona1921
Dezaktywuje watek

Gość maslanka z bagietką
verona1920 ty jakas popaprana jestes. Zakladasz 10 tematow czy mozesz sie podobac ginekologowi! WEź sie stuknij w ten pusty leb.,Idź do tego giemka zapytj wprost i bedziesz wiedziec! a nie jzu od roku xzakladasz ter durnowate tematy

Gość Karolina K
mój gin jest bardzo przystojny i dziewczyny mizdrzą się do niego a on je chcący czy nie chcący uwodzi

Gość Karolina K
rozumiem veronę i wcale nie tak prosto sie o to wprost zapytać

Gość Karolina K
jak myslicie robienie podchodów do ginka jest śmieszne?

Gość bardzociekawe
podnoszę

Gość dfdfa
Taaa bardzo ,oni raczej p*zdowstręt już mają:classic_cool:

Gość adfrtyjui
Tyle ile się taki Gi(e)nek pipek naogląda to już chyba w domu na baby swojej patrzeć nie może ;)

Gość gość
hej weszlam tu przypadkiem. Mi tez się zdarzylo że moj gin glaskał mnie po nodze podczas badania... Myslalam ze to normalnezebym sie nie stresowala itd. Jak myslicie czy chcial w ten sposob mi okazac ze cos chce...? ????? mam nadzieje ze nie .....

Gość gość
U nas ginekolog ordynator zostawił rodzinę i związał się z pacjentkom. Ja przy każdym badaniu cipki mam męża i uczestniczył przy porodach. Ginekolog to zwykły facet ma większy popęd niż inny facet lecz tylko niektóre go pociągają! Gdyby nie miał popędu do kobiet to jak by spłodził dzieci i odbywał stosunki seksualne z żoną? ??? Wielu jest nawet nadpobudliwość seksualnie. Niedawno była afera gdzie ginekolog z policjantami i urzędnikami odbywał stosunki seksualne z nastolatkami z domu dziecka!!!!!!!! A w cywilizowanych państwach nie wolno być sam na sam z pacjentkom jest zawsze osoba bliska gdy jej brak to jest położna. W Polsce mamy ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta nawet w szpitalu przy badaniu i zabiegu mamy prawo do osoby bliskiej.

Gość gość
Tak. Może tak się zdarzyć. Miałam taką sytuację kilka lat temu będąc jeszcze panną. Dobrze nam się rozmawialo od pierwszej wizyty. Badania na luzie, na wesoło. On mnie rozsmieszal, ja rzuculam jakimś żartem . Na którejś z kolei wizycie, pamiętam byłam dziwnie podniecona. Zapewne to wyczuł, gdyż podczas badania zaczął poruszać we mnie palcami, w okolicach punktu G. Jęknelam . Dalej to juz poszlo, do tej pory mam ciarki.

Gość gość
Dobrze, że z pacjentkom , a nie z pacjętką choć i tak cała wieś ma pewnie o czym gadać

Gość gość
16.55 liczy się treść a nie ortografia! !!

Gość gość
ja niewiem w sumie jakbym się zachowała gdyby przydażyła się taka sytuacja ze np gin mnie glaska czy paluszkiem w srodku cos robi. No bo przecież palec zawsze wklada przy badaniu wiec jak to stwierdzić czy cos tam robi czy tylko bada :-P Do tego jeszcze przecież czasami bada piersi więc to normalne chyba. Jak wyczuć że ma na coś ochote ..? :-P

Gość gość
Jak wyczuć? Kiedy mnie padał, to wykonywał ruchy w tym i przód. A jak westchnelam (bo fakt było to mile) to się uśmiechnął. I centranie zaczął drażnić ten najczulczulszy punkt. Spojrzenie w oczy i wiesz, ze on się podniecil a Ty tego chcesz;)

Gość gość
Badal*

Gość gość
Wielu ginekologów to zboczency zwłaszcza ci co próbują wyprosić partnera z badań bo mu przeszkadza się podniecić by mieć kisiel w majtkach! Ja mam swego faceta przy każdym badaniu cipki gdy raz zboczeniec wypraszał męża chciałam odejść z badania. Przeprosił i powiedział pan może zostać nawet pokazywał mężowi przez wziernik macicę. Takie podejście rozumiem bo ja decyduje że mąż jest przy mnie a nie jakiś ginekolog! !!

Gość gość
Tylko do kobiety bo faceci w tym zawodzie są marni! Oczywiście prostatę może badać facet lekarz. Facet badać facetów a kobieta lekarz kobiety badać powinien. Bo kobieta zna swoje narządy tak jak facet zna swoje narządy. Bo z książki się nie nauczy tego! !!

Gość gość
ej no teraz to juz jest przesada żeby w czasie badania byl mąż czy partner... To jest okropne i krępujące !!!! No ja sobie nie wyobrażam zeby mój mąż patrzył się jak jakiś obcy facet wklada mi palec w pi.... Mówcie co chcecie to jest badanie i on jest lekarzem ale no weźcie kurde to już lekka przesada jak dla mnie. Rozumiem w czasie ciązy zeby partner zobaczył dzidzie na usg ale przy badaniu nigdy !!!!!!