Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

Uczycie się jeszcze???

Polecane posty

Gość typowy facet
a po co teraz? sesji nawet na horyzoncie nie widac

Gość tralala19
No teraz to sie chyba każdy w młodym wieku uczy... i nie tylko w młodym...

ja właśnie skończyłam, nie dość, że miałam zajęcia do 20 do potem jeszcze wypracowania pisać i durne ćwiczenia robić bo zasrana pani magister ma kaprys pytać na każdych zajęciach i stawiać dwóje :o

Gość typowy facet
a czemu musisz?

Gość typowy facet
nie widze zwiazku

Gość typowy facet
Juz nie jestem. Skonczylem 2 kierunki. A zwiazek widze tylko miedzy nauka a sesja

Gość naukanaukaa kiedy
przyjemności?

zalezy od kierunku. jesli sie studiuje prawo czy cos w tym stylu to uczy sie tylko do sesji (ale to nie nauka tylko zapierdol ;)), ja studiuje filologie obcą i musze sie uczyc na prawie kazde zajecia :o

Gość typowy facet
To sprobuj sie nauczyc prawa rzymskiego tuz przed sesja. Powodzenia bo to nierealne.

Gość dorcia19
słuchajcie ja nie wiem czy to jest normalne??przed chwilą wróciłam do domu...a 10minut wczesnie jechałam w zatłoczonym autobusie katwic..było strasznie tłoczno...stała mniejw więcej wśorodku obok mnie stał jakiś koles..zatrzymalimsy się na przstanku dosidło się kilkoro ludzi...scik był na tyle duzy,ze stala w środku i trzymał obydwiem rekami torebki...po dłuzej chwili zorinetowałam sie tzn poczułam,że ocieram dlońmi o krocze faceta przedemna...po kilku minutach choc wcale tego ni chiałam czułam ,że byl w stanie rekcji...bylo mi strasznie glupio i nie mogłam na niego spojrzec...z jednej strony bylam podniecona a z drgiej wystarszona...wam tez sie takie rzeczy zdażają?? proszę pomóżcie..on mógł wiedziec,że dotykam go reką...?z reszta saama niewidzialam na poczatku..POMOCYY

Gość typowy facet
Rusalka wiem ze turystyke i rekreacje wybieraja osoby majace male wymagania intelektualne. Ale na zdrowa logike- a) czy prawo na wydziale prawa to to samo co prawo na turystyce? To tak jak z psychologia- na psychologii sa inne wymagania , niz na kierunku gdzie psychologia jest traktowana jako wprowadzenie i przedstawia ogolny zarys b) czy na turystyce uczylas sie prawa rzymskiego? Nie sadze bo nie jest do niczego potrzebne. c) twierdzisz, ze umiesz nauczyc sie slowo w slowo blisko 600 stron w kilka dni...ciekawe.

Gość nie zmienia to faktu
ze raczej ciezko uwierzyc ze nie widzisz zwiazku miedzy cwiczeniami i nauka skoro rzekomo skonczyles 2 kierunki tak sie sklada ze tez studiuje 2 kierunki-oba humanistyczne mam zajecia od rana do wieczora a pozniej jeszcze zapierdziel po nocach zeby sie na zajecia przygotowac... a pozniej na 8 znowu na zajecia:(