Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zona Darka

pamietam ..była jesien .....2005

Polecane posty

Zajrzałam na kafe a tu az roiło sie od zwolenników kaczynskich Nawet nikt nie chciał słyszec o PO i zostałam wtedy zmieszana z błotem jako wyborca PO W dniu wyborów prezydenckich powstał temat o tym kto na kogo głosował i w wiekszosci wpisów pisano o kaczynskim przedtem zazarcie broniliscie PISU i wykłocaliscie sie o kazde słowo napisane przeciw nim a teraz na nich plujecie kwasem solnym Nie głupio wam?

Gość nie ma na to rady
to jest tak jak z Płazynskim Był twórca sukcesu PO i jej "OjceM" Startował z list PO w 2005 Po przegranej szybciutko podreptał do pis wczoraj słyszałam jak okreslał sie mianem POSŁA NIEZALEZNEGO w radiu Zet choc w czasi kampanii popierał PIS i startował z list pisu Podobnie rzecz sie ma do Gilowskiej ,Religi, Sikorskiego i Marcinkiewicza vel (Marionetkowicza) W najblizszych wyborach wszsyscy zajadli popierajacy teraz PO beda popierac PIS W polsce tak to juz jest i tak bedzie

Gość synowa_
Ja nadal popieram PIS. Nie jestem zadowolona z wyniku wyborów, ale ponieważ i tak nic nie zmienię, więc daję Pluskowi szansę. Ma u mnie minimalny kredyt zaufania. Jeśli go wzmocni wrócę tu i będę się kajac. Ale dzisiaj myśle, ze wrócę tu aby popsioczyc na PO. I w nastepnych wyborach pewnie znów zagłosuje na PIS. Żeby nie było że pochodze z ciemnoty... miesiąc temu obroniłam tytuł magistra w Stolnicy :)

Gość synowa_
to o magostrze to apropo spekulacji, które głoszą, ze na braci Kaczyńskich głosowali jedynie ludzie z wykształceniem podstawowym...góra zawodowym..

Gość tak tak to prawda
hahha miesiac temu obroniłas magistra co wcale nie oznacza ze jest oswiecona mozna byc tepym magistrem i mozna byc inteligentnym po zawodówce akurat w dziejszych czasch trudno znlezc kogos bez tytułu magistra prowadze działanosci i zatrudniam kilku magistrów jeden z nich jest u mnie w firmie panią do sprzatania sprzata na serio wybornie tak jak zreszta wielu magistrów z powodzeniem myje gary na wyspach bo do niczego innego sie nie nadaja tacy sa inteligentki