Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska84

DO FACETÓW

Polecane posty

Gość ciekawska84

mam do Was pytanie- no bo już nie wiem gdzie szukać odpowiedzi...dlaczego facet nie chce uprawiać seksu ze swoją kobietą??? Czy naprawdę sa mężczyźni o tak niskim libido???? z moim mężem znamy się niecałe trzy lata, po slubie jesteśmy pół roku...na poczatku znajomości było super, jednak stopniowo coś zaczęło się wypalać- teraz wrecz muszę go prosić o seks- ale wczoraj zrobiłam to ostatni raz- nie mam już ani siły ani ochoty go namawiać- to jest zresztą dla mnie poniżające i bardzo przykre. Wcześniej miałam paru facetów i nigdy mi się to nie zdarzyło- miałam sytuacje wręcz odwrotne, że to ja czasem nie miałam ochoty...ale wiem że przy dobrym nastawieniu można się czasem "dać przekonać". Nie wiem czy jest możliwe znudzenie się drugą osobą po tak krótkim czasie...czy na facetów działa tylko "nowa zdobycz"??? Staram się, kupuję bieliznę, pończochy,. zawsze jestem zadbana, próbuję go rozpalić- i nic. W łóżku też robię wszystko żeby było mu dobrze...Boję się, że zrobiłam jeden zasadniczy błąd- nie chciałam żeby seks był czymś o co facet musi jakos specjalnie zabiegać, nie chciałam wykorzystywać tego jako kary i nagrody- mój mąz tak naprawde nigdy nie musial się o to specjalnie starać i przywykł za bardzo do tego...co wy na to????

Gość u mnie też tak jest..
niestety

1. Jakie masz BMI 2. A jak ty byś jadła na okrągło wyłącznie ten sam tort to śliniłabyś się czy rzygała na myśl o nim? 3. Daruj sobie te pończochy, równie dobrze możesz dla poprawy smaku jeść w/w tort widelcem zamiast łyżeczką. Po prostu mu się znudziłaś. To typowe.

Gość ciekawska84
czy nie ma żadnego faceta o tej porze na forum???

Gość sexi blondyneczka
taki pawelek28 znudzily ci sie jeszcze wczesniej

Gość kjshfhs
niestety ja tez tak mam...moj twierdzi,ze libido przed 30-tka spada...nie wiem czy mu wierzyc....

nie jestem gejem, wiec raczej nie.... ale tekst o spadku libido przed 30 jest dość zabawny... :D:D

Gość libido spada
ale nie przed 30

Przypomniał mi się stary dowcip. Żona do męża: - od 3 miesięcy nie uprawialiśmy sexu! - no chyba ty! :classic_cool:

Gość libido spada
moze po 40

Gość kjshfhs
nie jestes gejem...a ja od Pawla28 slyszalam cos innego...podobno ostatnio zapinal cie w dupe w damskiej toalecie...Ty to musisz miec wysokie libido;-)

Gość libido spada
jakbym miala takiego meza jak pawelek28 wogole bym z nim sexu nie uprawiala

przed 30 faktycznie zmniejsza się produkcja testosteronu ale nie do takiego poziomu, by libido sie zmniejszyło...

Najwyższy poziom jest ok 30 roku życia. Potem spada o ok 1% rocznie. Kobiety często posądzają swoich mężów o spadek libido a przecież my faceci wiemy o co chodzi :p. Ileż można walić z podnietą tą samą dziurę :D.

tez wydaje mi sie to dziwne. moj facet ma 28 lat, co prawda teraz wyjechal, ale jak byl tu na miejscu, to tyle dni ile sie w tygodniiu widzielismy (czasem caly tydzien u niego mieszkalam, czasem tylko kilka dni w tygodniu, ze wzgledu na szkole...) tyle sie kochalismy, szczerze mowiac nie bylo dnia czy nocy ;) zebysmy sie nie kochali, wrecz przeciwnie....po kilka razy.... i z kazdym poprzednim partnerem tak mialam..... wiec to naprawde dziwne, ze mu sie nie chce...

Gość mazurski chlopak
co to jest kurva libido, ja tam mam ochote na moja Felicje codziennie i jakos nie przywyklem

Gość mam podobnie jak ty
mówi że kocha a nie chce sie kochać echhh

kocha - moze i tak ale... albo pieprzy inną albo jest przemęczony i nie chce mu sie albo juz go nie podniecasz albo odkrył, że jest gejem albo 1000 innych powodów... gdzie pierwszy i trzeci są najbardziej prawdopodobne

Gość ciekawska84
to że mój facet łazi na boki jest równie możliwe jak to, że Leper będzie prezydentem :-) Boję się, że po prostu wyszłam za faceta z małym temperamentem - ja mam dość wysoki i nie wiem, czy potrzeba seksu z czasem nie weźmie góry nad naszą miłością. Zastanawia mnie tylko to, dlaczego faceci przez pierwsze miesiące sa zafascynowani seksualnie swoimi partnerkami - trwa to przeważnie do momentu aż się zorientują, że zdobyli kobietę i nie muszą się już starać...

\"to że mój facet łazi na boki jest równie możliwe jak to, że Leper będzie prezydentem\" kobieto - tego NIGDY nie wiesz...

\"trwa to przeważnie do momentu aż się zorientują, że zdobyli kobietę i nie muszą się już starać...\" co ma jedno do drugiego :O

Gość ciekawska84
komiczne- a dlaczego nie założysz że są faceci którzy mają po prostu słabszy popęd??? Tylko od razu zdradza albo gej....Myslisz, że to tylko męska domena żeby znudzić się partnerem??? Wy nam też się z czasem nudzicie( ileż można byc posuwaną przez tego samego fiutka) ale to nie powód żeby odstawiać drugą osobę na boczny tor...no i nie wierzę w znudzenie po niespełna trzyletnim związku...aż taka nudna to ja nie jestem

Gość mam podobnie jak ty
jajśmieszniejsze jest to ( a moze najbardziej żałosne) , że jestem ładną, zadbaną i zgrabną kobietą, widze często jak inni faceci na mie patrzą, gdybym chciała , nie byłoby problemu ....... a ten , którego ja kocham i ja chcę .... ech, życie jest przewrotne :(

Gość ciekawska84
DO mam podobnie.... no właśnie- ja jakoś na razie wytrzymuję, ale nie wiem jak długo- seks jest mi potrzebny, ale tylko ze względu na to, że bardzo kocham męża to go nie zdradzam. Tyle, że ja wiem że długo tak nie wytrzymam. Wiesz co- szkoda że na tym forum nie ma normalnych facetów z którymi mozna by było pogadać...

nie ma normalnych facetów, bo nie słyszycie odpowiedzi, które chcecie??? :D:D:D:D załóżcie po prostu temat \"odpowiedzcie mi, że moj facet ma małe potrzeby sexualne, chcę tylko takich odpowiedzi\" :D:D i będzie po sprawie...

Popędu / libido nie traci się tak szybko. To proces rozłożony na wiele lat. Jeśli facet z początku stukał cię codziennie a po 3 latach robi to z wyraźnym ociąganiem to dowód na to, że już go nie kręcisz. W końcu praktycznie nie ma samców-monogamistów z gromady ssaków. Seks przez 40 lat z jedną partnerką jest sprzeczny z naturą.

Gość lupo
podobnie jak seks z jednym partnerem :) a jednak sie zdarza