Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia dziewczynki

do mam dziewczynek ok.10lat

Polecane posty

Gość ciocia dziewczynki

witam i potrzebuję pomocy.Chciałabym wykupić prenumeratę jakiejś gazetki dla dziewczynki 9-letniej i nie wiem jakie teraz są tytuły dla dzieci w tym wieku?Co czytają wasze dziewczynki?

hej ja mam malutka córeczke ale mam 11 letnia siostre i 10 letnia kuzynke i wiem ze czytają pisemko witch - o takich czarodziejkach- zbieraja z tego gadżety. Kuzynka interesuje sie zwierzaczkami wiec kupuje rozne czasopisma przyrodnicze a siostra jest fanka dody i innych tego typu watpliwych idoli wiec za swoje kieszonkowe kupuje też Fun Clube. aa i jedna i 2 lubia kaczora donalda mimo ze to chyba bardziej dla chlopcow :)

Gość ciocia dziewczynki
witch to wiem,że nie lubi.A co to takiego Fun Clube?

to taka gazetka o zespolach muzycznych ktore sa akurat na topie wśród nastolatek. do niej sa dodawane jakies głupawe gratisy np swiecący breloczek, nalepki na paznokcie w różowe kwiatki, blyszczyk, branzoletka albo wisiorek... spinki do włozów... zawsze jakis badziewny prezencik a w środku plakaty, wywiady jednym slowem głupoty. moze zapytaj malej jakie gazetki lubi albo wez ja do empiku i niech sobie cos wybierze sama.

Gość ciocia dziewczynki
wiesz co,edukacyjne to raczej nie.Nie będę jej takich prezentów robić.Od tego są rodzice.Chciałam coś takiego fajnego .Może o tych zespołach?Muszę na to luknąć,bo coś u niej o mandarynie ostatnio słyszałam hehehehe.Ale nie ma tam jakich porad miłosnych?Bo jeszcze by mnie rodzice opitolili hihiZajrzałam do "Dziewczyny" a tam jak umówić się z chłopakiem i zrezygnowałam:)

Gość mama 11 latki
moja córa kupuje "Szczęśliwą 13" też dodawane są jakies gadżety w stylu błyszczyk do ust czy też opaska z gumek.

hmm nie wiem musisz sobie zobaczyc bo powiem ci ze nawet nie zwracałam na to uwagi. wiem ze jak przegladalam raz to bylo tam duzo dody mandaryny i jakis tokio hotel czy cos tam i plakat z pieskami i z dodą i nalepki na paznokcie :) ale nie wiem czy o \"chlopakach\" tez tam czegos nie ma :P

Gość ciocia dziewczynki
ale co to ta szczęśliwa 13.Nadawołyby się też dla 9-letnich?

Gość ciocia dziewczynki
MaMani o chłopakach troszkę to może być ,nawet wskazane,ale nie na boga jak uwieść chłopaka!

Gość ciocia dziewczynki
chyba wybiorę się na przeglą półek.Już chociaż mniej więcej wiem na co patrzeć,bo do tej pory to wszędzie widziałam tylko witch albo kubusia puchatka:D Dziękuję bardzo za pomoc

Gość mama 11 latki
zanim pozwoliłam córce pierwsza gazertkę zakupic zrobiłam szybką cenzurę :P To takie pismo dla tych najmłodszych poczatkujacych nastolatek :)Są tam listy (ale nie w stylu - uprawiałam petting czy jestem w ciąży) np w co się bawić na imprezach...np piżamowych Są też ploteczki o gwiazdkach,teledyskach,jak się ubrać Najlepiej sama sobie obejrzyj tą gazetkę i oceń czy spodoba się 9 latce....to zależy jak już jest "dorosła" Moja córa gdy miała 9 lat to tylko w Witch i Winx wpatrzona była :D

Gość ciocia dziewczynki
no właśnie ona nie jest taka łiczowa:0 tylko taka poważniejsza.to może ta trzynastka byłaby dobra.........

Gość mama 11 latki
najpierw sama obejrzyj i potem zdecyduj!! :) dla mnie to taka gazetka przejściowa między tymi dziecięcymi a tymi w stylu Bravo

Gość teraz na topie jest
hannah montana !!!

Gość a moja ....
10 letnia corcia tez uwielbia ta aktorke i piosenkarke - Hannah Montana !