Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko tutaj wejdź

STRAŻ POŻarna - oferta pracy, ciekawa????

Polecane posty

Gość szybko tutaj wejdź

Czy ta praca może być ciekawa???? czy mam szansę,? wykształecnie wyższe mam, ale jako socjolog, i chcą min. 5 lat stażu pracy, a ja mam dopiero rok, no chyba, że do pracy szkoła też się liczy to mam 8 lat zaryzykuje i złoże podanie Inspektor ds. kwatermistrzowsko – technicznych w Sekcji Kwatermistrzowsko – Technicznej opracowywanie planu potrzeb w zakresie wydatków rzeczowych komendy, prowadzenie obsługi mieszkaniowej, mundurowej i socjalnej strażaków oraz pracowników cywilnych, dokonywanie zakupów i dostaw sprzętu, paliwa, materiałów, urządzeń i usług niezbędnych dla prawidłowego funkcjonowania komendy, prowadzenie ewidencji ilościowo – wartościowej majątku, likwidowanie zbędnych rzeczowych składników majątku, analizowanie potrzeb w zakresie sprzętu pożarniczego i ratowniczego, środków gaśniczych i neutralizatorów,] prowadzenie archiwum zakładowego, prowadzenie kasy komendy. Boję się też, zeby to nie przerosło moich możliwości ....

Gość szybko tutaj wejdź
??

Gość a dlaczego to nie to samo
>>>>:::

Gość kozia
zaby dostać się do strazy trzeba mieć plecki... coś o tym wiem... sama byłam na stażu w komendzie psp pracowałam tam za marne grosze przez 8 miesięcy, ale dzięki temu wyrobiłamsobie ładną opinię. wszyscy mnie poznali. potem był nabór na pewne stanowisko, i z kilkunastu dzewczyn zostałam wybrama ja.

Gość szybko tutaj wejdź
teraz plecki wszędzie trzeba mieć ;) ale fajnie prauje sie w straży?

Gość pooodddnnnoooszze

Gość Jarek K.
ja oferuję dosyć wydajną sikawkę :D

Gość pooodddnnnoooszze
chyba nie o to chodzi.... :o