Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

jesli zwiaze sie z 27-letnim facetem a sama mam 20...

Polecane posty

Gość o jezu..

i jestem dziewica i na pewno nie przespie sie z nim od razu jak tylko bedzie chcial ( zreszta on o tym nie wie, boje sie ze nie spyta bo mysli ze nie jestem dziwica i dopiero w intymnje sytuacji sie to wyda i go na pewno zatka) to moje pytanie brzmi jak dlugo facet w jego wieku bedzie czekal az bede gotowa? Wiem ze to kwestia indywidualna ale wdl. was facetow ile byscie czekali?? Czy w ogole trwalisbyscie w takim zwiazku majac juz te 27 lat i jakies doswiadczenie w tych sprawach??

Gość a czemu nie jesteś gotowa
on cię nie pociąga czy jak? jesli to jest fajny facet i podoba ci się to powinnas od razu poczuc pociąg fizyczny więc nie rozumiem...

Gość o jezu..
bo znam go dopiero miesiac nie chce wyjsc na latwa dziewczyne. Ale boje sie ze nawet zanim ofocjalnie bedziemy razem to moze dojsc do takiej sytuacji..nie znam go bardzo dobrze i dlatego jeszcze nie jestem pewna czy chce sie z nim przespac. Proste.

Gość o jezu..
Nie chcialabym potem zalowac...I nie chce zaczac znajomosci od razu od seksu, zwlaszcza ze jestem jeszcze dziewica...

Gość o jezu..
odpowie ktos na moje pyatnie???

Gość a skąd będziesz
wiedziała, że jesteście już oficjalnie razem??

Gość o jezu..
nie wiem czy taka trudna chcialabym tylko uslyszcec zdanie doroslych mezczyzn na ten temat...ale chyba sie nie dowiem...

Gość o jezu..
jeszcze nie jestesmy razem ale wszystko na to wskazuje to tylko kwestia czasu...

Gość o jezu..
przeciez takie rzeczy sie wie...ale nie w tym tkwi moj probem przeciez...

facetem nie jestem ale jesli bedzie ciebie traktowal poważnie to poczeka - nie twierdze ze rok czy pół roku ale na pewno nie bedzie nalegal a jesli juz przy pierwszej okazji powiesz nie a on sie obrazi to odpusc go sobie... wracac do tematu na pewno bedzie ale na pewno nie zmusi ciebie do niczego jesli bedzie ciebie traktowal serio... jesli bedziesz sie czula bezpiecznie przy nim to sama bedziesz go chciala... nie zmuszaj siebie do tego! bo czasu nie cofniesz a lepiej bys nie załowała...

Gość facet w tym wieku
na pewno będzie chciał sprawdzić czy jesteś dobra w łóżku bo jak nie będziesz mu odpowiadać to sobie znajdzie inną. Poza tym ma swoje potrzeby. Dlatego myślę, że może poczeka miesiąc, może dwa i już.

Gość elej
jeszcze nie jesteście razem, a Tobie pierwsze co do głowy przychodzi to seks? dziwne to wszystko mi się wydaje, no ale nieważne im dłużej będziesz z tym czekać, tym większa szansa, że się nie pomylisz, a kiedy nagle przestaniesz się zastanawiać nad tą kwestią, to znaczy, że już czas ;) a on może czekać długie miesiące, niby dlaczego nie? nie rozumiem

Gość moim zdaniem to nie powinnaś
jeszcze zaczynać życia seksualnego, bo jesteś trochę niedorosła właśnie i dziecinna. I to nie jest zarzut;) A facetem się nie przejmuj. Nie poczeka, to znaczy, że zależy mu tylko na seksie, a nie na Tobie. Mam 22 lata i też jestem dziewicą i nie uważam, żebym się musiała z tego tłumaczyć. Facetom mówię od razu, że jeżeli liczą na seks, to żeby poszukali kogoś innego. Bo ja chcę się kochac tylko z jedną osobą. Może się nie uda, ale zależy mi na tym, żeby przynajmniej była taka szansa, a do tego potrzeba czegoś więce4j niż fizyczny pociąg. Poza tym zanim kogoś poznam, nie pociąga mnie... W ogóle nie pociągają mnie obcy ludzie, potrzebuję jakiejś więzi i to odpowiedniej, takiej damsko- męskiej, żeby w ogóle myśleć o seksie.

Gość ja 21 on 27
związalam sie z facetem w tym wieku...ale to inna bajka bo on tez nie mial duzego doswiadczenia, na początku nie nalegal potem podbieral mnie pytaniami ..no i w koncu stalo sie ale to byla decyzja obojgu bo gdy sie ludzie kochają i są blisko to trydno wytrzymac prędzej czy pozniej i tak do tego dojdzie...

Gość o jezu..
dzieki za wypowiedzi...nie od razu mysle o seksie ale skoro jest miedzy nami taka roznica wieku i jestem dziewica to troche sie boje...nie mam tez zbyt duzego doswiadzcenia z acetami i moze nie rozumiem co mu sie we mnie podoba...moglby znalezc sobie przeciez doswiadczona kobiete w jego wieku...

Gość elej
a, no i jeszcze nie rozumiem dlaczego on miałby być zdziwiony i oczywiście powinnaś, a nawet musisz mu powiedzieć o tym, że jesteś dziwicą, jeśli będziecie chcieli się kochać, to raczej będziecie się wtedy znali na tyle, żeby wiedzieć takie rzeczy o sobie

Gość moim zdaniem to nie powinnaś
Aha, co do czekania, to mój były chłopak, chociaż sam był napalonym prawiczkiem, czekał prawie dwa lata... i nie udało się:O Obecnie spotykam się z 24latkiem, który też ma już kilka związków za sobą, na pewno już prawiczkiem nie jest, wie że mi się nie śpieszy, na razie spotykamy się 1-2 razy w tygodniu od jakichś 3 miesięcy. I on nie tylko nie namawia mnie do seksu, co w ogóle nawet nie napastuje;) Tzn. żadnego kładzenia rąk na tyłku, itd.

Gość typowy facet
Jakbym kochal taka 20 letnia dziewczyne to czekalbym tak dlugo az stwierdzi ze jest gotowa. Jednak nie oszukujmy sie ...co 20 latka moze dac duzo starszemu od siebie facetowi?

Gość elej
wiesz, w życiu nie chodzi tylko o seks ;) wiem, że media mówią co innego, ale to nieprawda, ludzie kochają kogoś za całokształt a nie za to jakie ma doświadczenie w łózku, chyba oszalałaś, jeśli tak myślisz nie myśl w ogóle o takich rzeczach póki co, skoncentruj się na poznawaniu tego człowieka, zastanów się czy chcesz z nim budować związek, zacznij go budować... reszta to DOPEŁNIENIE, a nie podstawa mój Ukochany jest 10 lat starszy ode mnie, był pierwszy, będzie jedyny, jakoś mi nie przyszło do głowy zastanawianie się czy będzie czekał aż dojrzeję do tego, żeby się z Nim kochać, nie rozumiem skąd takie dylematy u Ciebie, chyba świat wariuje powoli na tym punkcie

ale na pewno powinnas mu o tym powiedziec (gdy poruszy ten temat), ze jestes dziwicą... zobaczysz jego reakcję... musi to wiedziec wczesniej niz gdy zdecydujesz sie na sex z nim i bedziecie juz w łóżku...

Gość o jezu..
tak, wiem, oczywiscie ze mu wczesniej powiem i chyba faktycznie za duzo o tym mysle...dziekuje wszystkim :)