Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorijanna

łysienie plackowate- kto miał?

Polecane posty

Gość dorijanna

Jakie preparaty stosowaliście i jak długo to trwało?

w wieku 16 lat przez to przechodzilam.. to byl koszmar. meczylam sie ok 2 lata. stosowalam rozne ale to przerozne wcieranki, plyny, szampony, leki, homeopatie itp. czego to ja nie stosowalam i u jakiego lekarza nie bylam... tak ostatecznie pomogly mi zastrzyki bezposrednio w lyse placki. o ile pamietam to byly 2 dawki, nie pamietam tylko jak sie one nazywaly.. :(

Gość łysajakkolano
Choruje na pysienie plackowate. Rok temu udało mi sie je wyleczyć i włosy ślicznie odrosły, ale ponad miesiac temu problem pojawił sie znowu. Jestem załamana, bo mam dopiero 15 lat i całe życie przede mna, a musze sie borykać juz z takim problemem. Jakby ktoś chciał wymienić sie informacjami jak sobie radzić z ta choroba http://www.handsomemen.pl/wlosy,lysienie,lysienie_plackowate_u_dzieci.html polecam poczytać sobie

mam znajoma co się wyleczyła z tego a zażywała dagomed 47 cytryne 1 dziennie oliwe z oliwek łyżka dziennie do tego wcierała we włosy cytrynę z oliwa 2 razy dziennie na 15 min masowanie głowy i gorący ręcznik jej i mężowi to pomogło jemu to brwi wypadły