Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martin37

Czy znaleźliście kiedyś internetową miłość?

Polecane posty

Gość martin37

Witam. Jestem człowiekiem samotnym (może troche z wyboru). Zawsze żyłem szybko, sporo pracowałem, podróżowałem. Ale ostatnio coś mnie dopadło - jakaś taka dziwna jesienna samotność.Może to ta pogoda za oknem, może jesienne mgły, ale zacząłem dostrzegać, że brakuje mi tej drugiej połówki. Postanowiłem odszukać jej w internecie, choć trochę mam pietra, bo nigdy takich znajomości nie zawiązywałem. Dlatego chciałem spytać, czy ktoś s was ma juz jakieś doświadczenia w poszukiwaniu partnera przez internet? Będe wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam!

Gość gackowata
milosc raczej nie ale dobre znajomosci mozna nawiazac

Dużo już było podobnych tematów... Napiszę krótko, takim sposobem poznałam mojego obecnego, od 3 lat z hakiem, partnera.

Gość sobie ja
ja nie szukalam ale znalazlam

moja cioteczna siostra poznala sie z facetem przez randka.pl. 2 lata temu wzieli slub, miesiac temuurodzilo im sie dziecko. mozna znalezc milosc przez internet

W necie jest największy wybór. Ja już znalazłam, hehe. No i co z tego, że jest sporo starszy i mieszka... gdzieś... tam... nie wiem. Tajważniejsze, że wiem, że jest. I mogę sobie czasem poczytać. :-)

Gość ale w jaki sposob
poznalyscie? GG, forum, portale randkowe?

ja poznałam na portalu ze zdjęciami z imprez (nightlife.pl) mi fotograf pstryknął fotkę na jednej imprezie, jemu na innej,oboje się zarejestrowaliśmy żeby zobaczyć jak wyszła ta \"sesja zdjęciowa\"nas i naszych znajomych.. poznaliśmy się i tak od słowa do słowa a potem do spotkania :D

Gość milutka Rysowniczka
Ja znalazłam ;-) w sumie to ON pierwszy mnie znalazł ;-) i powiem kótko jestem w końcu SZCZĘŚLIWA !!!!!!!!

Gość ale w jaki sposob
podobno na takich portalach to sie szuka i szuka, takie targowisko proznosci

ja także kiedyś poznałam świetnego faceta przez internet. to było co prawda, jak miałam 17 lat.... ale ludzie wtedy mięli trochę inne podejście... poznałam go na czacie na onecie, jeszcze wtedy było tylko 6 pokoi, i na privie rozmawiało się nie w osobnych okienkach, tylko rozmowa była podświetlana na zielono ;) kochałam go straszliwie:) jednak odległość i zazdrość innych zrobiła swoje ... wyprowadził sie do mamy do miami, i żyje tam szczęśliwie ze swoją zoną, a jego byłą dziewczyną, i ich dzieckiem :) miałam problem jak sie rozstaliśmy ze sobą, ale ogólnie...nie żałuję, bo kochałam go naprawdę :) ale teraz, ciężko znaleźć kogoś \"odpowiedniego\" tak sądzę... chociaż jak miałam swój profil na jakimś portalu randkowym, to poznałam naprawdę świetnych ludzi, i faceta, którego śmiało mogę nazwać przyjacielem :) życzę powodzenia i cierpliwości jak nie wyjdzie za pierwszym razem:)

A ja się zawsze wykręcałam i nie chciałam mieć nikogo, a teraz go tak baaardzo, baaardzo lubię! Hmmm, chyba zaczynam być nudna. Ale niektórzy mieli fajne miny, jak mówiłam, że jestem aseksualna. A teraz mi mówią, że nie mam instynktu samozachowawczego. hehe

Gość a ja znalazlam
milosc, wlasnie tutaj na kafeterii:) moze i do ciebie szczescie sie usmiechnie:)

Gość poznalam tak swoja milosc
pierwsza (ostatnia i jedyna - tak zakladam :) ) A w ogole nie szukalam... Sama mnie znalazla ;)

Gość poznalam tak swoja milosc
ja tez na kafeterii :D

Gość renevn
Ja mam pecha, jak poznaje kogoś fajnego to z drugiego końca Polski :(

masz szczęście. ja też nie szukałam. to jest jak zaraza, samo przychodzi, nawet niema co uciekać. hehe, uzależnia jak czekolada, ale nie można się przejeść.

Gość ja tez mam
faceta z internetu.... trzeba tylko dobrze trafic, poznalam wiele naprawde róznych osobistosci, trzeba miec duzo szxzęscia bo latwo napotkac falszywych zaklamanych ludzi ktorzy sie tylko dobrze bawią naszym koszetem ja mialam to szczescie ze spotkalam tego wlasciwego czlowieka pol roku spędzilismy na gg potem pozanlismy sie na zywo...no i dalej sie poznajemy tyle ze juz twarzą w twarz :DDD

ja nie szukałam a sam mnie znalazł na fotce.pl :) wymiana komentarzy.. rozmowy na gg... tyle mnie namawiał na spotkanie aż w końcu uległam (wczesniej z nikim sien ie spotykalama) teraz jesteśmy prawie 2 lata razem :)

Gość ale w jaki sposob
jak mozna poznac kogos na kafeterii? Jest jakis specjalny watek "poznajmy sie"?

Gość ja tez uwielbiam
Na kafe mozesz kogos poznac, jak masz czarny nick i sie czesto spotykacie na roznych topikach, poznajecie swoje podejscie do roznych spraw. I cos was w swoich postach zainteresuje ;)