Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula17

Mam 17 lat i...

Polecane posty

Gość vvva
haris - odezwij sie tu co dalej proponujesz

Gość vvva
haris to kiedy sie mozemy umowic i czy chcesz bo sama widzisz ze ja sama moge tylko szkodzic

Gość vvva
cholera nie wiem, cyz to serwer czy moj internet ale co chwile zrywa mi sie polczaenie a historia sie czysci do zera

Gość złaczcie sie we trzy
to jej pomożecie

Gość lelumpolelum
Tez mialam nieciekawa sytuacje w domu jak bylam mlodsza,i teraz bardzo chcialam stamtad uciec,ale teraz wiem,ze to bylaby jedna z najgorszych mozliwych decyzji.Teraz naprawde sie ciesze,ze nie zamieszkalam z zadnym z facetow,ktorzy w wieku 18 lat wydawali sie idealnymi kandydatami na chlopaka,narzeczonego itp. Wyprowadzilam sie z domu po maturze,wyjechalam najpierw do Niemiec,pozniej do Norwegii a teraz od prawie dwoch lat jestem w Irlandii.Spotkalam tu milosc mojego zycia i z nim planuje wspolne zycia,ale nie mieszkamy ze soba jeszcze i mysle,ze tak jest lepiej. Jak niesprawiedliwe jest to,ze jedna osoba jest w stanie zniszczyc zycie calej rodzinie.Ja mam 4 rodzenstwa,siostra i brat chodza na terapie,mama udaje,ze chodzi na terapie,bo jest wspoluzalezniona. Ja nie chodze,ale mysle,ze pewnego dnia pojde,bo kazde dda powinno. Poza tym wiem,ze tak naprawde nie wazne gdzie bedziesz mieszkac,od siebie samej nie uciekniesz. W kazdym razie zycze Ci wszytskiego naj. Pozdrawiam

Gość pierwszy RAZzz
vvva-jesteś tam/możesz podac podstawe prawna?gdzie jetst napisane, ze rodzice maja utrzymywac do 25r.żgdy sie uczysz?

Gość lelumpolelum
Jezeli sie uczysz rodzice maja obowiazek alimentacyjny w stusunku do Ciebie dopoki nie skonczysz 24 lat.

no jak bedziesz wstawac lewa nową to i tak niczego w swoim zyciu nie zmienisz więc myśl pozytywnie i konstruktywnie, nie zamartwiaj się

Gość Rybeczka kochana
Hm...to normalne że chcesz sie usamodzielnić z dala od ojcja , ktory pije! Ale przemysl to wszystko czy warto w tak mlody wieku ? Ale bez ryzyka nie ma zysku ! Walcz o swoje szczęście , ale pamiętaj również że musisz się kształcić . Powodzenia!

Gość wyprowadź się bo
tutaj nie ma na co czekać