Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polak patriota chyba nie

Czy lubicie i cenicie polaczkow pracujacych na zmywakach za granica?

Polecane posty

Gość polak patriota chyba nie

Ogolnie ja sam to za nimi nie przepadam.Wywyzszaja sie jakby nie wiem co oni tam robili i kim byli a tak naprawde to zapierdalaja po 12 godzin dziennie na zmywakach i zarabiaja gora 5 funtow na godz.Przyjada do Polski po jakims czasie i beda opowiadac ze pracowali jako kierownicy i menadzerowie po biurach.A huj to nie prawda.Pierdole ich

Gość hmmm ja oststnio w Polsce
spotkałam dwóch chłopaków pracujących w barze, jeden coś tam z pewnością zmywał, bardzo fajni, uprzejmi, uczynni i uczciwi. Super chłopcy! Nie trzeba za granicę wyjeżdżać żeby to odkryć. :-)

Gość i tak się świetnie
zorganizowali, że żaden manago im nie podskoczy! żadna manipulacja nie przejdzie. Tacy fajni! Super faceci. Suuuuuppeeerrrrrrrrrrrrrrrr! A czemu tak: bu uczciwość wobec siebie na wzajem i wobec innych ludzi mieli we krwi, żadne implantowanie chorego współzawodnictwa wtedy nie przechodzi! Mądre chłopaki.

Gość ja w ogole strony wp nie moge
nie znam zadnego takowego wiec tym samym nie moge zadnego lubic. czy cenie... zadna praca nie hanbi. ale jesli tam zmywal a tu bedzie udawal wielkiego pana to nie bede takiego szanowac.

Gość dokładna racja
buraku pastewny nie zakładaj złamasie kretynskich tematów, siedzisz na d.. w kraju zarabiasz 700 stowek nie znasz języka to i nigdzie nie pojedziesz to żre cię zazdrość... pluskwa