siasiunia23 0 Napisano Październik 24, 2007 witam, mam 23 lata i mam problem,gdyz okres mialam 11 pazdziernika ostatnio a teraz znowu mam 23 listopada, cos mi tu nie gra. Jestem w Anglii teraz i bard\\\\zo sie boje, co to moze byc, czy powinnam sie bać, Ginekologów polskich niestety tutaj nie ma.Boje sie, prosze o pomoc!!!!:(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeczytaj to co napisałaś Napisano Październik 24, 2007 i zastanów się czy sama to rozumiesz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siasiunia23 0 Napisano Październik 24, 2007 witam, mam 23 lata i mam problem,gdyz okres mialam 11 pazdziernika ostatnio a teraz znowu mam 23 pażdziernika, cos mi tu nie gra. Jestem w Anglii teraz i bard\\\\zo sie boje, co to moze byc, czy powinnam sie bać, Ginekologów polskich niestety tutaj nie ma.Boje sie, prosze o pomoc!!!!:(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutaj nikt nie jest jasnowidze Napisano Październik 24, 2007 m idź do lekarza, niech Cię zbada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siasiunia23 0 Napisano Październik 24, 2007 czy jest ktoś kto moze mi cos poradzic na ten temat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze napisałabyś coś więcej Napisano Październik 24, 2007 co ktoś ma ci powiedzieć tylko na podstawie tego, że okres miałaś 11 i teraz masz 23 i że jesteś w Anglii co ma się już totalnie nijak do tematu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siasiunia23 0 Napisano Październik 24, 2007 co miesiąc miałam reguralnie okres, uprawiam stosunek tez raczej reguralnie z moim facetem,no i od 2 dni mam nadzwyczaj obfite krwawienie, nie czuje zadnych objawów miesiączkowania, co prawda jestem ospała,ale zupełnie nie czuje sie jak podczas miesiączkowania, prosze o porade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a zabezpieczacie się Napisano Październik 24, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siasiunia23 0 Napisano Październik 24, 2007 Stosujemy stosunek przerywany i nigdy nie mialam jakichkolwiek problemow z tego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pytam o metody jakimi się Napisano Październik 24, 2007 zabezpieczacie stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siasiunia23 0 Napisano Październik 24, 2007 czyli nie zabezpieczamy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zatem możesz być w ciąży Napisano Październik 24, 2007 mogłaś, właśnie poronić, mozna gdybać i gdybać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blekottkaa Napisano Październik 24, 2007 koniecznie idz do lekarza A dlaczego musi byc polski lekarz? Moja bratowa jest w Irlandii i jest zadowolona z tamtego lekarza. Idz z kims kto zna jezyk jak masz z tym problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach