Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarenaaa

jaki szampon polecacie??

Polecane posty

Gość makarenaaa

geste i puszyste wlosy mam tylko zaraz po wysuszeniu a potem robia sie oklaple tragedia. Rzadko chodze w rozpuszczonych bo wyglada to beznadziejnie. Sa jakies bardzo dobre szampony nadajace objetosci wlosom? Albo odzywki? Blagam pomozcie :)

Gość BARWA tataro-chmielowy
najlepszy szampon pod słoncem:)

Gość makarenaaa
a ile ten loreal kosztuje mniej wiecej?kupie go bez problemu w hipermarkecie bo przyznam ze nie widzialam...

Gość ten szampon Loreala
z Expansylem przetłuszcza włosy na maksa:O

Wszystko zależy od włosa. To że dla kogoś dany szampon jest super, nie znaczy że dla Ciebie będzie ok. Ja miałam podobny problem chyba, u mnie to była kwestia przesuszenia włosów (mamy tragiczną twardą i mocno chlorowaną wodę). Włosy reagowały podobnie - najpierw puch a potem klapa, bo się przetłuszczały - włosy suche nie mają bariery lipidowej i dlatego nadrabiają łojem. Testowałam szampony do włosów przetłuszczających się, ale one zazwyczaj działają poprzez przesuszanie, więc zamiast lepiej, było coraz gorzej. Niektóre szampony do suchych też niestety natłuszczają. Mnie pomógł dopiero Dove - szampon do włosów suchych lub zniszczonych i farbowanych + ich odżywka. Włosy zmieniły się nie do poznania.