Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyna B

Co o tym sądzicie??

Polecane posty

Gość Blondyna B

Mam 37 lat i 7 dzieci od od 13 do 19 lat. 4 dziewczyny i 2 chłopców. Mój mąż ma 39 lat i jest alkoholikiem. Nigdzie nie pracuje i jeszcze tylko sie czepia ze po co ja pracuje, po co sprzątam, po co to po co tamto, on jedynie lata do piwnicy do kumla nachleje sie wódki wraca sie przespac i tak przez cały dzien i noc. Ja przyznam ż- kiedys też piłam, ale wyszłam z tego jakies 4,5 roku temu i od tamtej pory nie miałam w ustach nawet piwa. W domu jest ciężka sytuacja materialna, wszytskie moje córki są bardzo ładne, mają powodzenie u chłopców, każda ma swojego, i mam problem... Ja pozwalam wszytskim moim dzieciom przy mnie zapalic papierosa czy wypic piwo (oczywiscie z umiarem) męża to nie interesuje, ale co ja mam zrobić kiedy ja wracam z pracy wieczorem a polowa mojej szczęśliwej gromadki spi pijana....A szczególnie ojciec...Podejrzewam ż to on z nimi pije...CO ROBIC?? ja si nic nie odzywam, udaje ze nic sie nie stalo al chciałabym żeby tak sie nie działo...

Gość 7 dzieci
4 dziewczyny 2 chłopców... a siódme to obojnak ?

Gość Blondyna B
Jaka prowokacja ?????? Pomyłak no wiadomo o co chodzi 5 dziewczyn i 1 chłopak machnęłam się ;) POmóżcie!!!!

Gość Blondyna B
To na górze to oczywiście nie ja !!!!! Jeszcze raz: Mam 7 dzieci - 5 dziewczyn i 2 chłopaków To nie jest "prowokacja" tylko prawda!!! I proszę o opinie!!!