Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samolocik

dojazd na lotnisko Okecie

Polecane posty

Gość samolocik

Na jakim dworcu PKP w Warszawie powinnam wysiąść zeby mieć najblizej dojechać taksówka na lotnisko Okęcie.Może wiecie ile moze kosztować taki przejazd.

Gość samolocik
Hey ludzie pomóżcie, przecież z pewnoscia ktos z Was wie!!!

jezeli na miedzynarodowy to najlepiej wyjśc na dw. centralnym i albo autobusem spod samego dworca 175 do pętli na okęciu albo taxi. tez spod dworca. wysokich lotów!

Gość hm hm hm mmmmmmmtaxi
tylko te taxi to moze nie spod dworca , bo cie oskubia..... zamow se lepiej telefonicznie

Gość on-wawa
Dziwne pytanie, weź plan miasta i zobacz. Najbliżej jest przystanej W-wa Okęcie, tylko że tam zatrzymuja się jedynie pociągi podmiejskie.

Gość jozkowa
slonko, dobrze mowia ci powyzej - najlepiej jedz autobusem (taniej jednak), po prostu spytaj na przystanku jaki jedzie do lotniska :-) a ja kiedys tez lecialam z Warszawy i jak wysiadlam na dworcu z pociagu z zamiarem udania sie na przystanek autobusowy to po drodze zaczepilo mnie chyba z 5 taksowkarzy-lapaczy ;-) - kazdy proponowal pomoc z bagazem i przejazd na lotnisko za 10 euro

Gość gość
No chyba, że decydujesz sie jednak na auto bo też jest gdzie auto zostawić :)

Gość Marekk21
Ja dojeżdżam autem :) Zawsze zostawiam je na parkingu Park&Fly a później oni swoim busem zawożą mnie już na samo lotnisko. Mają mnóstwo miejsc parkingowych, świetną obsługę oraz auto obejmuje dodatkowe ubezpieczenie. Cenowo również nie mogę narzekać, więc jak się na taką opcję zdecydujecie to polecam sprawdzić :)

Gość gość
ja zapłaciłam 29 zł za taxi z Dworca Centralnego

Gość gość
A może pomyślisz o propozycjach takich jak transfery https://www.modlinbus.com/ ? Z tego co wiem to bardzo komfortowe i niedrogie połączenia.