Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila-roż

nudne spacery...

Polecane posty

Gość lila-roż

macie jakies sposoby zeby nie umrzeć z nudów w taka pogodę na samotnych spacerach z niemowlakiem w wózku?

Gość upupupup
uspic niemowlaka we wozku i werandowac na balkonie a samej siedziec przed kompikiem

Gość gruba-berta
a chodzisz gdzieś po parku czy po miescie ? ja dziecka nie mam, ale mam psa i tez nudzę sie strasznie na spacerach, bo jest parę tras, ale każdą już widziałam tysiace razy

Gość gruba-berta
zgadzam sie - znajdx sobie towarzystwo do tych spacerów, innej rady chyba nie ma

Gość noooooooooooooo
te spacery to tragedia:) Już wariuję jak mam wychodzić i błądać się tak bez celu.Ale mus to mus.Z tym balkonem dobry pomysł hehehehe

Gość upupupup
ja to czasem stosuje,a to tylko dlatego ze mieszkam w miescie,przy ulicy-i jak mam sie błakac wsrod spalin to przynajmniej cos zrobie w domu jak mały spi

Gość noooooooooooooo
nie kłam nie kłam:) przed kompikiem siedzisz:D

tez mnie tu nudziło, miałam wrażenie że wydeptuje ścieżke tym nieusannym łażeniem a nie mogłam usiąść bo mały od razu się budził całe sczęście on już niedługo będzie popychał mnie jak zgrzybieję

Gość upupupup
noooooooooooooooooo;d

Gość mala firma
Paris Hilton jest i byla zawsze zgrzybiala....

Gość noooooooooooooo
Paris Hilton może tak ,ale Haris Pilton jeszcze nie:D

Gość margolka54
Czy Wasze dzieci w taką pogodę śpią na dworze??????Nie mam sumienia zostawic go na tym zimnie.spacer owszem,chodzimy,mały się rusza to nie jest mu zimno ale zostawic śpiącego??????

Gość bolerko
ja przez wielkosc czasu na spacerach z dzieciaczkiem gadam przez telefon, co prawda rachunki mam przez to wielkie, ale ostatnio wlaczylam sobie trzy numery gratis i nawijam w wiekszosci z tymi osobami, wiec polecam, dwie godzinki mozna spacerowac i gadac i jest fajnie. tylko wazne zeby te osoby mialy tez czas na rozmowy wtedy kiedy my dzwonimy ;)

ja tam zainwestowałam w mp3 i program ekspresiwo - wklejam teksty z worda, program mi je czyta znaczy się lektor odczytuje, wrzucam to na mp3 i na spacerze słucham sobie książek :)

ja staram sie podczas spaceru zawsze \"coś załatwić\". A to sklep, piekarnia, poczta, etc etc. No i staram sie jak najczesciej zmieniać trasy. Moja córa też spi tylko jak jedzie. Wystarczy sie zatrzymać to zaraz oczęta otwiera.

a ja tam na spacerach sie nie :P zawsze mam jakis aktualny hit \" na uszach\" ( teraz męcze BodyRox ft.lucianna - Yeah Yeah :) ) albo gazetke poczytam ...ksiazke gdy młoda śpi ..a jak nie spi to wybieram takie miejsca ... gdzie mozemy biegac bawic sie :)