Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firank_a

prosze o rade

Polecane posty

witajcie mam taka prosbe powiedzcie c byscie zrobili na moim miejscu:) a wiec tak: 8listopa jade do swojego faceta dzieli nas 500km prawie on niewie o tym tylko jego siostra i mama...i wiecie jak niespodzianka to niespodzianka wejde do domu do niego i co dalej ?wymyslilaam 2 opcje narazie moze ktos z was cos mi podpowie :) 1. to ze on zawsze siedzi w swoim pokoju a jawejde z tekstem:moge prosic kawe? 2. ze poporsze naszego wspolngo kolege by go gdzies zabral i ja wejde szybko do pokuju jak go nie bedzie i jak przyjdzie bede czekac a pokoju gdzie bedzie pelno swieczek i wino:) niewiem czy to dobre prosze moze wy cos podpowiecie dodam ze jestesmy obydwoje romantykami:)

mi sie podoba:) Fajne albo zrób mu herabtkę i czekaj tam na niego w pokoiku;)

Gość a jesteś pewna że on
on (nie jego mama czy siostra) lubi niespodzianki? czy jesteś pewna, że na ten dzien nie umówi się np. z dawno nie widzianym kolegą?

nie wiem co on robi itd ..zreszta o 17 konczy prace a ja bede olo 19 u niego . on zadko gdzie wychodzi zawsze wieczory to na gg... ale moze macie jakies pomysl tez

Gość xerezz
jak czesto sie widzicie w miesiacu i po ile dni ?

roznie...np wczoraj byl u mnie i w poniedzialek czyli na dwa dni:) teraz za 2,5tyg ja do niego...ogolnie srednio co 2 tyg na 2 dni

na twoim miejscu poprosiłabym mame lub siostrę, żeby ona umówiła się z nim/zajęła mu czas wtedy kiedy ty masz przyjechac (na niby) - to zmniejszy ryzyko, że on zaplanuje cos innego na ten wieczór (bo w "grafiku" będzie już zajęty)

sama znasz go najlepiej:)

Gość xerezz
"roznie...np wczoraj byl u mnie i w poniedzialek czyli na dwa dni teraz za 2,5tyg ja do niego...ogolnie srednio co 2 tyg na 2 dni" dlugo tak ciagniecie? i ile jeszcze zamierzacie tak pociagnac, chyba ze nie macie sprecyzowanych planow? (wogole sie udaje? )

Gość ja proponuję tak
wchodzę do pokoju niespodziewanie, a on tam siedzi z inną dziewczyną