Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiiifh

rozjaśniacz do włosów w sprayu...

Polecane posty

Gość blondiiifh

...z rossmana, używał ktoś ? To niszczy włosy? jakie efekty?

Gość ja używałam innej firmy
Po spryskaniu włosów trzeba było wyjść na słońce----efekt był wspaniały,ale mojej siostrze nie rozjaśniał.Na moje włosy był idealny.

tez chcialam kupic ten z rossmanna, ale poczytalam na wizazu opinie na jego temat i nie zachecily mnie. za to jest cos bardzo podobnego, ale z joanny. ma o wiele lepsze opinie, zobacz sobie na wizazu. joanna, reflex blond (tez spray). tylko ciezko go dostac w sklepach, chodze juz kilka tygodni i nic, wiec chce zamowic przez internet. kosztuje niecale 7 zl

Gość nie nie nie nie nie nie
nie uzywaj tego !!!!!!!!!!! ja popryskalam odrost w kolorze sredni blond i byl rudy jak sobie to przypomne to zaraz oszaleje musialam potem isc do fryzjera bo zadna farba nie chciala przykryc tego rudego beee

Ja używałam tego rozjaśniacza z Rossmana i bardzo ładnie i mocno rozjaśnił mi włosy (pewnie dlatego że to był środek lata i siedziałam na bardzo silnym słońcu) ale niestety nie na długo :( Potem włosy zaczęły bardzo wypadać więc go odstawiłam i kolor bardzo ściemniał na rudo :( Nie polecam-strasznie niszczy włosy,a kolor utrzymuje się tylko przy bardzo częstym stosowaniu+mocne słońce