Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herma a gilda

mam słabośc do starszych... tak o 10 -12 lat

Polecane posty

Gość herma a gilda

ostatnio zauważylam ze bardziej kręca mnie właśnie tacy faceci. sama mam 23 lata i zdecydowanie lepiej sie czuje w towarzystwie 35 latka niz 25 latka... dziwne nie...

Gość zdaniem.faceta
I co, jakoś brak wpisów, chyba tylko Ty masz takie upodobania i wolisz starszych facetów o 12 lat, a dlaczego wolisz starszych, czy chodzi Tobie o zabezpieczenie materialne, czy w takim facecie chcesz widzieć partnera i 'ojca' ?

Gość he he 10-12 letni ojciec
:D PUKNIJ SIĘ W GŁOWĘ, POPRZEDNIKU

Gość herma a gilda
nie chodzi o to ze on ma 10-12 lat, tylko ze jest o tyle lat starszy ode mnie! Moze faktycznie szukam stateczności i bezpieczeństwa dlatego na takich zwracam uwagę. Tyle ze oni czesto okazuja sie dupkami

a tam dziwne... ja też miałam taką fascynacje w wieku 20 lat, nawet omal się nie wdałam w romans z facet starszym o 19 lat przeszło mi

Gość marinaaaa
ja też tak miałam - w wieku 18 lat kręcił mnie facet lat ok 38 :P ja go również strasznie kręciłam i nawet spotkaliśmy się ze 3 razy.... Jednak wspominam to ze wstydem :O Teraz mam 20 lat i jestem w szczęśliwym zwiazku z 28 latkiem :) Ogólnie jestem dojrzała, on ma napady dziecinnosci :D Ale bywa i tak,że ja czuję się jak mała dziewczynka i o niczym innym nie marzę,tylko żeby sie wtulić w jego ramiona :) Czasem jak na niego patrzę widzę chłopca...a czasem dojrzałego,męskiego faceta.... No i pociagają mnie jego włosy na klacie :) Moi ex mieli zazwczyaj łysą klatę - taka dziecinną :P

Gość herma a gilda
tez mam słabość do włosow na klacie ;) a starsi czesto je wlasnie maja . no ale nie w tym rzecz przeciez ;)

Gość marinaaaa
hehe....trochę w tym na pewno też... :D Owłosiona klata to właśnie domena starszych,często duzo starszych.... Mój jest starszy 8 lat...moim zdaniem to nie dużo. Akurat :) Jest na tyle dojrzały,żeby "postawić mnie do pionu", pomóc, poradzić,zaopiekować się. Mieszkam sama,utrzymuję się, pracuję,studiuję... czasem potzrbuje pomocy - choćby przy samochodzie,w domu...hehe a czasem po prostu wsparcia i silnego meskiego ramienia :) No i te włosy :)