Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOSobaTępaStrzała

przetłumaczylby mi ktos tekst z anglika

Polecane posty

mam 5 dosc długich teksteów a walsciwie jeden podzielony na kilka czesc i 17 pytań do tego pomógłby ktos ?

Gość swinkowaaa
a moze zaczniesz sama i jak cos poprawimy?

"Come in" said a voice. JaneRoss opened the door and went into a small room. There was a man sitting behind a table."Good afternoon" said Jane. " I want to see MAdame Yolanda, the fortune teller" "madame Yolanda isn't here today", said the man. " But don't worry. I'm going to tell you about your future. What questions do you want to ask? " Jane looked at the fortune teller. She couldn't see him very well because the room was very dark. i sa tzrzy pytrania do tego zaraz je napisze

poczatek przetłumaczyłam zaciełąm sie przy" I want to see MAdame Yolanda....

ok to juz chyba wiem zaczynam tłumaczyc dalsza czesc sprawdzicie ok ?

Jane popatrzyła na (nie jestem pewna jak przetłumaczyć fortune teller). Nie mogła go zobaczyć zbyt dobrze ponieważ pokój był bardzo ciemny.

"wejsc" odezwał sie głos. Jane Ross otworzyła drzwi i weszłam na mała sale. Tam był człowiek siedzący za stołem. "dzień dobry" powiedziała Jane. Przyszłam zobaczyc sie z madame Yolanda wrózką (?)" "madame Yolandy nie ma dzisiaj tutaj" powiedział meżczyzna. " ale nie martw sie" ja powiem ci o twojej przyszłosci" " masz jakies pytania do mnie " ? Jane spojrzała na wrózke. Ona mogła zobaczyc jja bardzo dobrze poniewaz pokój był ciemny.

hehe no dzięki papryczka :) gdybym widziałaze przetłumaczysz to bym sie wzielą za inne

i teraz pytania : ale je juz nie wiem jak przrtlumaczyc 1who does Jane want to see? 2who is going to tell her about her future? why? 3why can't she see the man very well? 1 kogo zobaczyła jane ? 2 kto powiedzial jej o przyszłosci? dlavczego ? 3dlaczego o na nie widziala go dobrze ?

w pierwszym : kogo Jane chciała zobaczyć. reszta pi razy oko sie zgadza :)